Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui, 17 de juliol

Johnny English: Mr. Bean torna al cinema com a detectiu privat

Repassem les pel·lícules que podreu veure a partir d'aquest divendres 21 de setembre a les sales Ocine de la demarcació de Tarragona

 

'Ana y Bruno'

'Ana y Bruno' | Cedida

 

Pel·lícula d'animació mexicana sobre una nena que escapa d'una clínica psiquiàtrica per trobar el seu pare i salvar la seva mare. Amb l'ajuda d'estranys i divertits éssers fantàstics que coneix a la clínica, comença un viatge ple d'emocionants aventures.

 

'El escándalo Ted Kennedy'

'El escándalo Ted Kennedy' | Cedida

 

Thriller històric dirigit per John Curran ('El viaje de tu vida', 'El demonio bajo la piel', 'Stone', 'El velo pintado') sobre el senador 'Ted' Kennedy, germà de Robert Kennedy. Arran d'un accident en el qual es veu involucrat i en el que mor una dona que l'acompanyava, la maquinària de poder es posa en funcionament per protegir la seva carrera política. Pel·lícula política 100%.

 

'Enamorado de mi mujer' 

 

Comedia francesa amb Adriana Ugarte, Gérard Depardieu i Daniel Auteuil, qui també la dirigeix. Dos amics es retroben durant molt de temps i sopen junts. Un d'ells arriba amb la seva nova parella, molt més jove que ells. Aviat les fantasies i les dobles intencions entren en joc. Primera pel·lícula d'Adriana Ugarte a França, veurem si s'acaba convertint en la Victoria Abril del segle XXI.

 

'Johnny English: de nuevo en acción'

 

 

La gran estrena de la setmana és aquesta comèdia, el tràiler de la qual fa mesos que corre per tot arreu. L'incombustible i inimitable Rowan Atkinson torna a posar-se a la pell del detectiu Johnny English amb una aventura carregada de gags d'humor absurd en aquest cas amb les dificultats tecnològiques d'un home analògic i antic com el protagonista. Vindria a ser la Misión: Imposible de l'humor, per entendre'ns.

 

'Matar a Dios'

'Matar a Dios' | Cedida

 

Una família es prepara per celebrar el cap d'any en una casa enmig del bosc. De sobte hi arriba un vagabund misteriós, nano i que diu que és Déu. No només això sinó que amenaça d'exterminar la humanitat salvant només a dues persones que la família ha d'escollir. Humor negre que qüestiona creences i plantejaments vitals i en el qual hi participen Eduardo Antuña, Francesc Orella o Boris Ruiz entre d'altres.

 

Encara en cartell...

 

'Las distancias'

'Las distancias' | Cedida

 

Elena Trapé s'endinsa en un retrat generacional en aquesta història sobre quatre amics que viatgen fins a Berlín com a sorpresa d'aniversari pel cinquè membre de la colla que formaven quan estudiaven a la universitat i que ara viu allà. El cap de setmana de retrobament no és com s'esperen i aviat es deixa entreveure com el passat, el present i el futur incert es creuen dolorosament sota el gris i depriment cel de la capital alemanya. 

 

Trapé retrata amb un to realista, intens i sense artificis la crisi dels que ja no són tan joves com voldrien, però tampoc tan grans com per gaudir d'una avorrida i monòtona estabilitat. Amb uns personatges un pèl arquetípics però que recullen un representatiu ventall de perfils de la crisi generacional que vol retratar, Alexandra Jiménez i Miki Esparbé s'emporten el notable alt en les seves interpretacions i també la seva història a mig escriure, on els silencis són tan importants com les paraules.

 

Com a punts més febles, algunes parts del guió i el rol d'algun dels personatges que es veuen posats amb calçador dins la història perquè el retrat sigui més ampli. Interessarà als que van gaudir amb les històries menys amables de 'Barcelona, nit d'estiu i d'hivern' i avorrirà una mica els que encara no es trobin com els protagonistes o als que ja hagin passat aquesta fase vital.

 

Seguiu tota l'actualitat de les estrenes de la cartellera a la web d'Ocine.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris