Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La cartellera de cinema es posa seriosa amb l'arribada del setembre

L'estiu ja cueja i el món s'endinsa en la normalitat de setembre. El cinema també es posa seriós i més intens que aquestes darreres setmanes. Comproveu-ho amb les novetats que arriben aquesta setmana a la cartellera d'Ocine.

 

 

  

'La monja'

 

 

Terror en estat pur amb la mateixa monja demoníaca d''Expediente Warren: El Caso Enfield' com a protagonista. Una jove monja d'una abadia de clausura a Romania es suïcida. Una jove novícia i un sacerdot són designats pel Vaticà per descobrir què ha passat. Aviat descobriran els terribles secrets d'aquell lloc i posaran en perill la seva vida, la seva ànima i les seves creences.

 

I love dogs

 

I love dogs | cedida

 

 

Comèdia americana que segueix les vides de diferents amos de gossos que viuen a Los Ángeles. Quan els camins d'aquestes persones i dels seus gossos comencen a creuar-se, les seves vides comencen a canviar. Hi apareixen Vanessa Hudgens o Eva Longoria i es tracta d'una comèdia per tota la família.

 

 

Mary y la flor de la bruja

 

'Mary y la flor de la bruja' | Cedida

 

Cinema d'animació japonesa sobre una noia que un bon dia, segueix uns gats fins un bosc propoer i allà hi troba unes flors lluminoses amb poders. Això dóna peu a que descobreixi una escola de màgia on, a banda d'ensenyar els trucs més espectaculars també s'hi fan perillosos experiments. Una animació que mescla aventures i fantasia i que ens presenta un model d'animació força diferent del que veiem habitualment.

 

  

'Las distancias'

 

'Las distancias' | cedida

 

  

Fa ja 8 anys que Elena Trapé sorprenia el món amb 'Blog' una història de noies adolescents de classe mitjana-alta, ben educades, intel·ligents, sensibles i conscients que el que volen és viure experiències fortes i que les distingeixin de la resta. Senzilla, realista i retrat generacional fet amb gràcia i que va connectar amb el públic. Ara torna amb un projecte més professional. Han passat els anys i el retrat és d'una generació més madura i amb altres problemes. Uns quants amics viatge a Berlín per sorprendre un company de la colla que farà 35 anys al cap de poc. Ell els rep amb fredor i durant aquell cap de setmana sorgeixen les contradiccions d'una amistat que ja no és el que era. El temps i la distancia ho poden canviar tot. Miki Esparbé i Alexandra Jiménez protagonitzen magníficament aquesta història que va triomfar al passat Festival de Málaga.

 

  

'Un océano entre nosotros'

 

'Un océano entre nosotros' | cedida

 

El director de 'La teoría del todo', el biopic cinematogràfic de Stephen Hawking pilota ara una producció sobre la història real de Donal Crowhurst (Colin Firth), un navegant aficionat que ca competir l'any 1968 a la Sunday Times Golden Globe Race amb l'objectiu de convertir-se en la persona més ràpida en circumnavegar el món en solitari i sense escales. Amb un vaixell inacabat, i el seu negoci i casa en joc, deixa la seva família per una aventura aparentment impossible. Coprotagonitza Rachel Weisz i alguns la situen (massa prematurament, tot s'ha de dir) cap als Oscar 2019.

  

 

 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris