Ocine celebra els seus 75 anys amb una sessió matinal gratuïta

La sessió tindrà lloc diumenge 16 de setembre a les 12 del matí

Aquest mes de setembre Ocine fa 75 anys, i per celebrar-ho organitzarà el pròxim diumenge 16 de setembre una sessió matinal gratuïta als seus cinemes. Concretament al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre, afectarà els cinemes de Roquetes, El Centre d'Oci les Gavarres a Tarragona, Les Mates del Vendrell, i els cinemes de Port Halley a Vila-seca.

Entrades disponibles una hora i mitja abans de les projeccions

D'aquesta manera, prop de 30.000 entrades gratuïtes, un màxim de quatre per persona,  es podran retirar de les taquilles el mateix dia de l'exhibició, a partir de dos quarts d'onze del matí  i fins a esgotar existències. A la pàgina web d'Ocine així com a les seves xarxes socials de Facebook, Twitter o Instagram les persones interessades podran consultar la cartellera de les pel·lícules que s'hi podran veure i restar informats de totes les novetats de l'empresa d'exhibició.

Pel·lícules com  Campeones, recentment nomenada candidata espanyola als Òscars, els films d'animació Ferdinand i Coco, aclamats per petits i grans, la irreverent superproducció de Deadpool 2, o l'espectacular Ready Player One d'Spielberg, seran les escollides d'honor d'una sessió que de ben segur esgotarà existències.

Ocine es manté encara com una empresa familiar, que nascuda als anys 40 al cine Núria d'Olot de la mà del seu fundador Joan Agustí, s'ha acabat convertint, de la mà dels seus fills i néts, en una de les cinc principals distribuïdores de l'Estat espanyol; en continu creixement, des del 2005 la seva expansió s'ha traslladat també a l'Estat francès.

El centre d'Oci les Gavarres celebra el seu vintè aniversari

Aquest diumenge, una setmana abans de la festa d'aniversari d'Ocine, el Centre d'Oci les Gavarres celebrarà el seu vintè aniversari. Per a commemorar l'efemèride, el centre d'oci més concorregut del Camp de Tarragona organitza un dia complet d'activitats familiars, especialment dedicades als més petits de la casa. 

Les activitats que comptaran amb inflables i ludoteca pels més petits  s'allargaran de les onze del matí fins a les nou del vespre, i es realitzaran al pàrquing frontal dels cinemes d'Ocine de manera totalment gratuïta. Per als més valents, hi haurà també espectacles de circ participatius  i una zona de jumping.

Les anteriors edicions de la festa del Centre d'Oci Les Gavarres han congregat un nombrós públic
Les anteriors edicions de la festa del Centre d'Oci Les Gavarres han congregat un nombrós públic | cedida