NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Pinocho

La màgia del 'Pinocho' de Roberto Benigni arriba als cinemes de Tarragona

Després del fracàs del 'Pinocho' que el mateix Benigni va protagonitzar i dirigir l'any 2002 ara ho torna a intentar, com a Gepetto. El resultat d'aquesta nova versió és sorprenent

El cinema ja ha arrencat amb força i arriba aquesta setmana amb unes quantes bones estrenes que s'afegeixen a la cartellera, enriquint-la i donant-li diversitat i històries per a tots els públics.

A més de les estrenes que arriben divendres, aquest dijous teniu l'ocasió de veure en pantalla gran un producte pensat per la televisió però que passa també per les sales i que val molt la pena d'aprofitar.

Es tracta del tercer episodi en primícia (juntament amb els dos ja emesos per TV) de 'Veneno', la sèrie inspirada en el personatge de 'Veneno', un fenomen televisiu i social de l'Espanya dels anys noranta, famosa pel seu carisma, la seva forma d'expressar-se lliurement, malparlada i divertida.

Darrere d'aquest personatge que va gaudir de popularitat televisiva hi ha també moltes ombres i la sèrie dirigida per Javier Calvó i Javier Ambrossi esdevé un homenatge al personatge i un recorregut per la realitat LGTBI des dels anys seixanta fins a l'actualitat.

L'estrena de 'Veneno. Capítol 3' als cinemes forma part d'aquesta sèrie d'esdeveniments que van més enllà del cinema i converteixen les sales cinematogràfiques en llocs on veure-hi molt bon material audiovisual en les millors condicions de so i d'imatge.

Imatge de la sèrie 'Veneno'
Veneno | Cedida
 

A més de 'Veneno' que podreu veure demà dijous dia 17 de setembre, arriben aquesta setmana al cinema:

'Pinocho'

Pinocho
Pinocho | Cedida

El conte que ha captivat a diverses generacions torna a la pantalla gran però ho fa d'una forma que sorprendrà a més d'un. La història del ninot de fusta que volia ser un nen de veritat i al qual el seu creador, Gepetto, acompanya en el seu periple vital per un món ple de màgia i maldat està dirigida per Matteo Garrone ('Gomorra') i protagonitzada per Roberto Benigni, en el paper de Gepetto.

La pel·lícula no té el to idíl·lic i innocent que Disney va donar-li sinó que aquí el realisme màgic, la foscor i les ombres s'apoderen de bona part del relat, anant un pas més enllà i centrant-se més en la pèrdua de la innocència d'un nen en un món cruel i corromput que no en l'amabilitat de la història. Una nova visió del conte pensada per un públic familiar però tenint en compte la qualificació de no recomanada per a menors de set anys.

'Uno para todos'

David Verdaguer en una escena d''Uno para todos'
Uno para todos | Cedida

Ara que ha començat el curs escolar és un bon moment per veure aquesta pel·lícula protagonitzada per 'David Verdaguer' i que essencialment ens explica l'evolució d'un professor que arriba a una comunitat rural per impartir classe a un grup d'alumnes.

Desmotivat i amb certa reticència, el professor aconsegueix canviar la visió que els joves tenen de l'escola i a la vegada, ell també canvia i madura gràcies a les experiències que viu durant el curs escolar.

La pel·lícula és interessant tot i que no fuig en cap moments de llocs i personatges molt comuns en aquest tipus de trames. Se'n surt amb correcció i us agradarà si sou fans del gènere.

Urubú'

Imatge d'Urubú
Urubú | Cedida

Pel·lícula de terror dirigida per Alejandro Ibáñez Nauta (fill de Chicho Ibáñez Serrador) de factura molt artesanal, gens artificiósa, càmera en mà i on el que s'intueix és molt més terrorífic del que es veu. Rodada a la Selva Amazònica, fins allà es desplacen un ornitòleg amb la seva dona i la seva filla a buscar un ocell en perill d'extinció. Aviat es compliquen les coses i una amenaça implacable que sembla sortir del cor de la selva posarà al límit la família.

Podeu comprar les vostres entrades en línia i gaudir del cinema a Ocine Les Gavarres, amb totes les garanties i mesures sanitàries i amb total seguretat i comoditat. Una setmana més, ens veiem al cinema!


Comentaris

envia el comentari