SORTEIG: Guanyeu entrades gratis per 'Frida Kahlo: ¡Viva la vida!

Arriba a Ocine Les Gavarres una nova edició del cicle de documentals 'Temporada del arte'. Aquest mes de març en podrem veure un dels més potents de tot, el que es dedica a la pintora Frida Kahlo, un dels símbols del feminisme i de l'art.
Ocine Tarragona ofereix l'oportunitat de descobrir el millor documental fet mai sobre Frida Kahlo | Cedida

El cinema és també una magnífica eina per gaudir d'altres disciplines artístiques, més enllà del setè art.

A través de la pantalla gran podem descobrir la genialitat i l'espectacularitat de la pintura, l'escultura o l'arquitectura; això és el que pretén - i aconsegueix - el cicle de pel·lícules documentals que presenta 'Temporada de Arte en el cine' i que porta cada mes a Ocine Les Gavarres la història o curiositats d'algun geni artístic de tots els temps.

Aquest mes de març és el torn de Frida Kahlo. Es tracta d'una pel·lícula, que podreu veure de franc el dilluns 9 o el dimarts 10 de març a partir de les 20.00 a Ocine Les Gavarres i suposa també el particular homenatge i reconeixement que Ocine Tarragona fa, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona que se celebra aquest diumenge 8 de març.

A 'Frida Kahlo: ¡Viva la Vida! es repassa la trajectòria artística i personal d'una pintora que ha esdevingut un símbol artístic, però també un emblema de la llibertat i del feminisme.

L'actriu i directora Asia Argento convida a l'espectador a descobrir les dues cares de la pintora, seguint un fil conductor que consisteix en les mateixes paraules de Kahlo: ja sigui en forma de carta, dietari o confessions privades. 

Des de la influència de Mèxic en els seus quadres coloristes, vitals i plens de llum al paper dels homes en la seva vida, des del seu company Diego Rivera fins a Trotsky, passant pels episodis de dolor i patiment que la van acompanyar bona part de la seva vida.

Conèixer millor l'apassionant història d'aquesta icona mundial és un dels objectius d'aquest espectacular documental, rodat en alta tecnologia i que podreu veure en exclusiva i per temps limitat a Tarragona. 

Com podeu guanyar les entrades per 'Frida Kahlo: ¡Viva la vida!'?

Ocine i TarragonaDigital us regalen una entrada doble per a la sessió de 'Frida Kahlo: ¡Viva la vida!', el pròxim dilluns 9 o dimarts 10 de març de 2020 a les 20:30 a Ocine Les Gavarres. El sorteig es durà a terme a través del nostre perfil d'Instagram ( @tarragonadigital )

Entre tots els participants farem el sorteig per escollir el guanyador. Teniu temps per participar-hi a través del nostre perfil d'Instagrama des de dilluns 2 de març a les 20.00 h, fins divendres dia 6 a les 16:00 de la tarda, moment en què farem el sorteig.

Tots aquells interessats en participar-hi, només haureu de seguir els passos que us detallem a continuació:

— Us feu seguidors del perfil d'Ocine i de TarragonaDigital a Instagram

— Mencioneu un amic o amiga perquè també conegui aquest documental

— Feu like a la publicació.

— Per tenir encara més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

Teniu temps per a participar fins al divendres 6 de març a les 16:00h. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors, us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!

"🎬 Oportunitat única: 'Cuerdas', a Ocine Les Gavarres juntament amb el seu director" "'El hombre invisible' i 'Cuerdas' del tarragoní José Luís Montesinos, a OCINE Tarragona"