Altres actuacions del primer cap de setmana de juliol

L’activitat castellera ha estat més aviat fluixa
5de7 de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a l'Hotel Calypso de Salou | Colla Vella dels Xiquets de Valls

El juliol ha començat amb tranquil·litat al Camp de Tarragona. A banda del Pla de la Seu, les altres diades previstes pel cap de setmana amb representació de colles de la demarcació han estat tranquil·les.

Rodatge de set de la Vella

El retorn de la Colla Vella després de Sant Joan ha estat plàcid. Els del Portal Nou van actuar divendres a l’Hotel Calypso de Salou i durant el cap de setmana s’han desplaçat fins a la Vall d’Aran.

A Salou, els de la camisa rosada van completar el 4de7 amb el pilar, el 5de7, el 2de7, el 3de7 amb el pilar i el 4de7. Va ser una diada amb l’objectiu de donar castells als que no pugen de manera habitual. En acabar l’actuació, els components que hi van prendre part van gaudir d’un sopar i d’una remullada a la piscina.

Dissabte, a Vielha, la Vella va afrontar la primera de les dues actuacions que va tenir en terres araneses. Els d’Albert Martínez van descarregar el 3de7 amb el pilar, el 4de7, el 5de7 i el 4de7 amb el pilar.

Per la seva banda, diumenge, l’expedició rosada es va dirigir al cim del Blanhiblar. En aquest punt, hi van alçar el 3de7, el 4de7 i el 3de6 i el 4de6 simultanis. L’excursió a la Vall d’Aran va servir per preparar l’intens mes de juliol que li espera a la colla.

Castells de sis dels Nois de la Torre al Carmel

A una setmana de la diada del Quadre de Santa Rosalia, els Nois de la Torre van participar en la festa major del barri barceloní del Carmel. Els de la camisa blau cel van descarregar el 3de6, el 3de6 amb l’agulla i el 4de6.

Els Castellers de la Vila de Gràcia es van anotar la torre de 7 com a millor estructura. Els de la camisa blau marí també van completar el 3de7 i el 5de7.

Els Castellers de Mollet també van sortir de plaça amb tres castells de sis pisos. Es van anotar el 3de6 amb l’agulla, la torre de 6 i el 4de6.

Els Torraries estrenen el 2de6

Diumenge a la tarda, el barri de Miramar de Vila-seca va celebrar la diada castellera de festa major amb la colla local, els Torraires de Montblanc i els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta.

Els Torraries de Montblanc van protagonitzar l’èxit de la tarda. Els de la camisa grana van estrenar el 2de6 a la segona ronda. També es van anotar el 3de6 i el 3de6 amb l’agulla.

Els Xiquets de Vila-seca es van quedar sense castell de set. A la segona ronda, van desmuntar el 3de7. Es van conformar amb el 2de6, el 4de6 i el 3de6.

Els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta van tenir una diada molt fluixa. La colla ebrenca va marxar de Vila-seca sense cap castell. Van desmuntar el 3de6 i el 3de6 amb l’agulla.

"Els Castellers de Vilafranca estrenen el 4de9 folrat al Pla de la Seu" "El juliol casteller comença amb moltes colles de vacances"