Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Altres actuacions castelleres d’un cap de setmana marcat per Santa Úrsula

També destaca l’estrena dels Xiquets de Torredembarra en una actuació a Constantí
Els Bous de la Bisbal van descarregar el primer 4de7 a la festa major de Sant Pere de Ribes | Bous de la Bisbal

Més enllà de les diades de Santa Úrsula, Sants i l’Esperidió, el penúltim cap de setmana del mes d’octubre també ha tingut d’altres places d’interès. Alcover, Sant Pere de Ribes o Vilafranca del Penedès han estat els escenaris en què colles de la demarcació de Tarragona han buscat els seus millors castells. A més, a Constantí, els Xiquets de Torredembarra han plantat el seu primer castell de sis.

La millor actuació de la història dels Bous de la Bisbal

Dissabte, a Sant Pere de Ribes, es va celebrar la diada de la Tardor amb la participació de la Colla Jove de Castellers de Sitges, els Castellers de les Roquetes i els Bous de la Bisbal. Va ser una actuació que va veure castells de set i sis pisos.

 

Els Bous de la Bisbal es van anotar la millor actuació del seu historial amb el 4de7, el 3de7 i la torre de 6. A la ronda de pilars, també es van apuntar el pilar de 5. Es tracta de la darrera actuació de la temporada d’aquesta població de la comarca del Baix Penedès.

 

La Jove de Sitges, a falta d’una setmana per la seva diada de final de temporada, va descarregar el 3de7, el 4de7 i el 5de6.

 

Els Castellers de les Roquetes van completar el 3de6 amb l’agulla, el 3de6 i la torre de 6 després d’un intent desmuntat.

Castells de sis dels Nois de la Torre a Vilafranca del Penedès

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca va convocar dissabte a la tarda la seva diada de final de temporada. A més de la formació amfitriona, també hi van acudir els Nois de la Torre i els Castellers de l’Adroc. Va ser una jornada plàcida amb estructures de sis pisos.

 

Els Nois de la Torre van completar el 3de6 amb l’agulla, el 4de6 i la torre de 6. Els de la camisa blau cel afronten dissabte, a la plaça de la Verdura, la darrera actuació de la temporada en què esperen plantar els seus millors castells.

 

La Jove de Vilafranca va tenir una diada discreta amb el 3de6 carregat i un intent de 3de6 amb l’agulla. Un resultat pobre i que genera dubtes si el projecte d’aquesta colla de la capital de l’Alt Penedès podrà sobreviure gaire temps més.

 

Els Castellers de l’Adroc van descarregar el 3de6, el 4de6 amb l’agulla després d’un intent desmuntat i el 4de6.

Els Xiquets de Reus porten el 3de8 a la festa major d’Alcover

Tot i la coincidència amb la Fira de Santa Úrsula a Valls, la diada castellera de la festa major d’Alcover de diumenge va mantenir els galons de vuit. La cita, que es va fer a la una del migdia, a la plaça Nova, va comptar amb els Xiquets de Reus, els Xicots de Vilafranca i la colla local, els Xiquets d’Alcover.

 

Els Xiquets de Reus es van anotar el castell més destacat de la jornada en forma de 3de8. Els de la camisa avellana també van descarregar el 5de7 i el 2de7. Dissabte que ve, la colla de la capital del Baix Camp clourà la temporada a la plaça del Mercadal amb la diada de final de temporada.

 

Els Xicots de Vilafranca, que també són a una setmana de la seva diada de final de temporada, van plantejar l’actuació amb tres construccions de set pisos. La colla que dirigeix Quico Murillo va descarregar el 3de7, el 4de7 amb l’agulla i el 4de7.

 

Els Xiquets d’Alcover van tenir un resultat molt fluix a la seva festa major. Els de la camisa verd oliva van sortir únicament amb el 3de6 descarregat. També van deixar el 3de6 amb l’agulla en intent desmuntat.

Primer 3de6 dels Xiquets de Torredembarra

Dissabte, a Constantí, els Xiquets de Torredembarra van completar el primer 3de6 del seu historial. Ho van fer amb motiu de la Festa “Laveinadragonina”. La nova colla torrenca, que encara no va vestir color de camisa, també va descarregar un vano de 4.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris