Altres actuacions castelleres del primer cap de setmana de novembre

La Trobada de colles del Sud de Tortosa ha estat una de les diades més destacades
Els Capgrossos de Mataró van completar el primer vano de 6 de la seva història | 3 Rondes

A banda de Tots Sants, Vila-rodona i Altafulla, el primer cap de setmana de novembre ha tingut d’altres compromisos arreu de Catalunya. A la demarcació de Tarragona, destaca la sisena edició de la Trobada de colles del Sud que es va celebrar dissabte a Tortosa.

Castells de 7 de Vila-seca i Cambrils

A la Trobada de colles del Sud de Tortosa, els Xiquets de Vila-seca i els Xiquets de Cambrils van ser les úniques agrupacions que van alçar construccions de 7 pisos. Els cambrilencs es van anotar el 3de7, el 4de7 i el 2de6. D’altra banda, els vilasecans van sortir de plaça amb el 2de6, el 3de7 i el 4de6.

La resta de colles participants van alçar estructures de 6 pisos. Els Torraires de Montblanc van descarregar el 3de6, el 3de6 amb l’agulla i el 4de6. Els Brivalls de Cornudella van completar el 4de6, el 2de6 i el 3de6. La colla local, els Castellers de Tortosa, es van anotar el 3de6, dos intents desmuntats de 4de6 i el 3de6 amb l’agulla. Finalment, els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta feien únicament un 3de6.

Els Capgrossos estrenen el vano de 6

La diada Mariona Galindo i Lora va posar punt final diumenge a la temporada dels Capgrossos de Mataró. Els de la camisa blau marí hi van portar el 5de8, la torre de 8 amb folre i el 4de8 amb l’agulla. A la ronda de pilars, van completar el primer vano de 6 del seu historial.

Les dues colles convidades a la capital del Maresme van assolir castells de la gamma alta de 7. Els Castellers de Lleida van descarregar el 5de7, la torre de 7 i el 4de7 amb l’agulla. Per la seva banda, els Castellers de l’Alt Maresme van plantar el 5de7, el 4de7 amb l’agulla i el 4de7.

Clàssica de 8 dels Castellers de Terrassa

El Raval de Montserrat va acollir diumenge la diada de final de temporada dels Castellers de Terrassa. Els de la camisa blau turquesa es van apuntar la clàssica de 8 amb el 4de8 després d’un intent desmuntat, el 3de8 i la torre de 7. A la ronda de pilars, van desmuntar l’espadat de 6 per indecisió de l’enxaneta.

Els Bordegassos de Vilanova van completar el 4de7 amb l’agulla, la torre de 7 després d’un intent desmuntat i el 5de7. La tercera colla a Terrassa, la Jove de Barcelona, es va anotar el 4de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7.

Els Xicots també signen la clàssica

A la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès, els Xicots van celebrar la diada del Roser. Els de Cal Noi Noi es van anotar el 3de8, la torre de 7 i el 4de8 després dos intents desmuntats. Els Castellers de Barcelona van sortir de plaça amb el 4de8, el 7de7 i la torre de 7. Finalment, la Jove de Sitges va fer el 3de7, un intent de 4de7 amb l’agulla, el 4de7 i el 4de7 amb l’agulla carregat.

"🎂FELICITATS! La Jove de Tarragona compleix 40 anys d’història" "La gamma bàsica de 8 protagonista a Vila-rodona i Altafulla"