Altres diades castelleres del tercer cap de setmana de juliol

En quatre places hi hagut representació de colles de la demarcació
3de8 descarregat pels Nens del Vendrell a la festa major de Bonastre | Nens del Vendrell

El juliol encara la seva recta final. Aquest cap de setmana, la Bisbal del Penedès, Esplugues de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i Bonastre han viscut diades castelleres amb la participació de colles del territori.

 

Els Bous desmunten el 4de7

Dissabte, la Colla Castellera dels Bous de la Bisbal del Penedès van actuar al carrer Doctor Robert amb motiu de la festa major Xica de la Societat. Els de la camisa taronja van fer dos intents desmuntats de 4de7. També van descarregar la torre de 6, el 3de6 i el 4de6.

 

Les altres colles participants també van oferir castells de set i de sis. Els Castellers de Cornellà van completar el 3de7, el 4de6 amb l’agulla i el 4de6. Els Castellers de Mediona van sortir de plaça amb el 5de6 amb l’agulla, la torre de 6 i el 4de6 amb l’agulla. Per la seva banda, els Matossers de Molins de Rei es van anotar el 3de6, la torre de 6 i el pilar de 5.

 

Castells de sis dels Nois a Esplugues

Després de la diada del Quadre, els Nois de la Torre van rebaixar el nivell a les festes de Santa Magdalena d’Esplugues de Llobregat. Diumenge al migdia, els de la camisa blau cel van completar el 4de6, el 4de6 amb l’agulla i el 3de6 amb l’agulla.

 

A la mateixa actuació, els Xicots de Vilafranca van descarregar el 4de7 amb l’agulla, el 3de7 i el 4de7. La colla local, els Castellers d’Esplugues, es van anotar el 5de7, el 7de7 després d’un intent desmuntat i el 4de7 amb l’agulla.

 

Gamma alta de sis dels Minyons de l’Arboç

A la festa major de Sant Vicenç dels Horts, els Minyons de l’Arboç van oferir una actuació completa amb tres castells de sis pisos. Els de la camisa vermella van enlairar el 3de6, el 4de6 i el 3de6 amb l’agulla.

 

Els Castellers de Terrassa van sortir amb el millor resultat de plaça. Els de la camisa blauturquesa van descarregar la torre de 7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7. Els Xicots de Vilafranca es van anotar el 4de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7. Els Castellers de Sant Vicenç dels Horts es van apuntar el 5de6, el 3de7 després d’un intent desmuntat i el 4de6 amb l’agulla.

 

Última aparició dels Nens abans de Santa Anna

A darrera hora de la tarda, els Nens del Vendrell van actuar a Bonastre amb motiu de la festa major. Els vendrellencs, pocs dies abans de la festa major de Santa Anna, es van anotar el 3de8, la torre de 7 i un 4de7, prova del 4de8.