Altres punts d’interès del cap de setmana

La Riera de Gaià, La Pineda, la Vilella Alta i Bonastre també tindran castells
La Joves de Valls vol portar el 3de9f a la Riera de Gaià | Colla Joves Xiquets de Valls

Al marge de Sant Cugat del Vallès, Valls, el Catllar i Mataró, el tercer cap de setmana de juliol també tindrà d’altres actuacions destacades. Les festes majors dels municipis de la Riera de Gaià, la Pineda (Vila-seca), la Vilella Alta i Bonastre també han programat diada castellera.

La Joves busca els nou pisos a la Riera

La sorpresa del cap de setmana podria arribar diumenge a la Riera de Gaià. A les 12 del migdia, a la plaça Major, la Colla Joves Xiquets de Valls hi actuarà en solitari amb motiu de les festes de Santa Margarida. Tot i només comptar amb una colla, els de la camisa vermella, volen plantejar una diada de màxims amb un castell de bàsic de nou, possiblement el tres. El 5de8 i el 2de8 amb folre també podrien entrar al programa.

Nois i Vila-seca a la Pineda

Les festes de Sant Jaume del barri vila-secà de la Pineda comptaran amb els Nois de la Torre i els Xiquets de Vila-seca. L’actuació tindrà lloc dissabte, a partir de les set de la tarda, al parc del Pinar del Perruquet. Després d’una extraordinària actuació al Quadre de Santa Rosalia, els Nois es podrien prendre la diada amb tranquil·litat sense renunciar als castells de set. Per la seva banda, els Xiquets de Vila-seca, volen fer castells de sis.

El Serrallo visita la Vilella Alta

L’endemà d’actuar al Catllar, els Xiquets del Serrallo aniran fins al Priorat per participar en la diada de la festa major de la Vilella Alta. Els del barri mariner, que podrien portar algun castell de set, actuaran acompanyats dels Brivalls de Cornudella. L’actuació serà, a partir de les dotze del migdia, a la plaça de les Eres.

Bonastre veurà l’últim examen dels Nens abans de Santa Anna

Diumenge, a dos quarts de set de la tarda, la plaça Major de Bonastre serà l’escenari de la darrera sortida dels Nens del Vendrell abans d’afrontar la diada de Santa Anna del pròxim 26 de juliol. Els vendrellencs, que actuaran al costat dels Xiquets de Reus, esperen poder alçar algun castell de vuit i enllestir les construccions que per festa major han de pujar un pis.