Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Bons registres de les quatre colles tarragonines a la Diada Nacional

El 9de8 de la Jove de Tarragona ha estat el castell més destacat
9de8 de la Colla Jove Xiquets de Tarragona a la Diada Nacional | Colla Jove Xiquets de Tarragona

Per setena temporada consecutiva, l’actuació castellera de la Diada Nacional a Tarragona s’ha fet al migdia al Pla de la Seu per no coincidir amb la manifestació de la tarda a Barcelona. Un  any més, les quatre colles de la ciutat han aprofitat per preparar algunes construccions previstes de cara a les festes de Santa Tecla.

La Jove hi porta un gamma extra

A pocs dies del primer compromís de festa major, la Colla Jove Xiquets de Tarragona ha completat un bon resultat a la Diada. Els liles han obert plaça amb el 9de8, el millor castell de la jornada. Seguidament, han descarregat el 3de9 amb folre, castell que diumenge es podria apujar un pis més. A la tercera ronda, s’han anotat un 5de8. Per finalitzat l’actuació, han plantat l’espadat de 7 a la ronda de pilars.

Els Xiquets comencen una nova etapa

La junta gestora dels Xiquets de Tarragona que substitueix a Sergi Feijoo s’ha estrenat aquest migdia al Pla de la Seu. Els ratllats han descarregat el 3de8, el 4de8 i el 5de7, tres estructures que, tot i la situació enrarida que viu la colla, estan a punt per pujar un pis a la diada del primer diumenge de Festes de Santa Tecla.

Sant Pere i Sant Pau repeteix el 3de8

Tot i alguns canvis a l’alineació, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han tornat a descarregar el 3de8. A banda d’aquest castell, els del barri cooperativista també s’han apuntat el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla. De cara a la diada de Santa Tecla del 23 de setembre, els de David Lobo volen fer la clàssica de vuit.

Serrallo s’anota el segon 2de7 de l’any

Després de l’extraordinari Sant Magí, els Xiquets del Serrallo han tornat a brillar a la Diada Nacional. Els del barri mariner han descarregat el 5de7, el 2de7 i el 3de7 després d’un intent desmuntat. Els pròxims compromisos de la colla a Santa Tecla, Diada Blava i Concurs marcaran si la formació blau marí es pot plantejar un castell bàsic de vuit.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris