Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Bràfim i la Pobla Montornès, les altres places destacades de dissabte

La Colla Vella i Sant Sant Pere i Sant Pau han portat castells de vuit
3de8 dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau a la festa major de la Pobla de Montornès | Nikam

A més de Montblanc, el segon dissabte del mes de setembre també tenia actuacions importants a Bràfim i a la Pobla de Montornès. Ambdues actuacions han servit de rodatge per les colles participants, especialment, per la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Actuació plàcida de la Vella a Bràfim

La celebració de la Diada Nacional a Bràfim ha estat tranquil·la per la Colla Vella dels Xiquets de Valls. A l’espera del que ha de venir dilluns a la plaça del Blat amb motiu de la vigília de l’11 de setembre, els de la camisa rosada han descarregat el 4de8, el 3de8, el 5de7, el 4de7 amb el pilar, el 4de7 i un pilar de 5.

 

Les previsions de la Vella de cara a dilluns són altes. En principi, al Portal Nou hi ha l’objectiu d’estrenar el 3de9 amb folre i pilar, castell que els rosats no han completat mai. Les altres estructures serien el 4de9 amb folre i pilar, el 5de9 amb folre, el 9de8 i els castells bàsics de nou. Tampoc es pot descartar cap altra estructura superior.

3de8 de Sant Pere i Sant Pau a la Pobla de Montornès

Bona actuació dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau a la festa major de la Pobla de Montornès. Els de la camisa verda han descarregat el 3de8, el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla. S’han acomiadat amb un vano de 5.

 

Els Xiquets del Serrallo han completat el 3de7, el 4de7 després d’un intent desmuntat i el 3de7 amb l’agulla després d’un intent desmuntat. Han finalitzat la seva actuació amb un pilar de 5.

 

Els Nois de la Torre s’han pres la diada relaxada després de Santa Rosalia. Els de la camisa blau cel s’han anotat el 4de6 amb l’agulla, el 3de7 i el 2de6. S’han acomiadat amb dos pilars de 4.

 

Els Castellers d’Altafulla han fet el 4de6, el 2de6 i el 3de7. Els de Ca l’Ixart han finalitzat amb un pilar de 4.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris