Els Brivalls de Cornudella volen mantenir la categoria de set

La colla del Priorat estrena nou cap de colla
Imatge d'arxiu dels Brivalls de Cornudella | Brivalls de Cornudella

Ja fa temps que a Cornudella de Montsant sovintegen els castells bàsics de set. Per aquest any, l’objectiu dels de la camisa blau marí hauria de ser millorar-ne la xifra i fer créixer la massa social.

 

Des de la tècnica també voldrien assolir alguna estructura de la gamma alta de set. La nova temporada de la colla s’afronta amb optimisme i amb una tècnica encapçalada per Marc Rocamora. D’altra banda, la presidència l’ocupa Xavier Pallejà.

 

La temporada 2018 va ser satisfactòria pels Brivalls. Van descarregar el 3de7 (4 descarregats), el 4de7 (1 descarregat+ 1 intent desmuntat) i el 2de6 (8 descarregats+ 1 intent desmuntat). També van dominar el pilar de 5 (9 descarregats).

 

A final d’any, fins i tot, es van atrevir a treure a plaça el 3de7 amb l’agulla, que els va quedar en intent. Tot i l’ensopegada amb la gamma alta de set, la colla va aconseguir ampliar les xifres de construccions de set bàsiques respecte l’any 2017.

 

Els Brivalls de Cornudella van debutar a les places el passat 4 de maig a la Fira del Vi de Falset al costat de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. En aquesta diada, els de la camisa blau marí hi van alçar el 3de6, el 4de6, el 3de6 amb l’agulla i dos pilars de 4. L’endemà, a la festa major de Tarragona, en una cita que van compartir amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona, es van apuntar el 3de6, un intent desmuntat de 2de6, el 3de6 amb l’agulla i dos pilars de 4.

 

Calendari d’actuacions 2019 dels Brivalls de Cornudella

Els Brivalls tornaran a les places el pròxim 1 de juny a la diada d’aniversari del bateig dels Xiquets de Vila-seca. L’arribada de l’estiu els portarà un calendari atapeït de sortides, especialment, la festa major de Cornudella, prevista a mitjans d’agost. Aquestes són algunes de les actuacions previstes que van entre l’1 de juny i el 2 de novembre:

 

1/06 Vila-seca

29/06 Tarragona (Festes de Sant Pere i Sant Pau)

21/07 La Vilella Alta

27/07 Reus

18/08 Festa Major de Cornudella de Montsant

7/09 Poboleda

14/09 Diada dels Xicots de Vilafranca

6/10 Torredembarra

2/11 Trobada de colles del sud de Tortosa

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris