Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Cap de setmana casteller marcat pel pont del Pilar

A banda del Vendrell, la diada del barri barceloní de les Corts seria l’altra actuació que podria veure castells de nou
Els Minyons de Terrassa volen alçar castells de nou a la festa major del barri barceloní de les Corts | Minyons de Terrassa

La ressaca del Concurs de Castells i el pont de la Mare de Déu del Pilar fa que el segon cap de setmana d’octubre  tingui poques actuacions destacades al marge de la Fira de Santa Teresa al Vendrell. El cas és que moltes colles aprofiten per descansar una mica i agafar forces pels últims compromisos de final de temporada. Tot i això, sempre hi ha alguna agrupació que aprofita per actuar amb motiu d’alguna fira o festa local.

Festa Major de les Corts (Barcelona)

És la segona actuació més important del cap de setmana. Després de  no veure castells de nou l’any passat, el barri barceloní de les Corts vol recuperar els galons de nou. Diumenge, a les dotze del migdia, a la plaça Comas, hi haurà els Minyons de Terrassa, els Castellers de Barcelona i els Castellers de la Vila de Gràcia. L’actuació està programada dins dels actes de la festa major en honor a la Mare de Déu del Remei.

 

Els Minyons de Terrassa esperen portar el 3 i el 4de9 amb folre. Els Castellers de Barcelona, després de descarregar el 4de9 folrat al Concurs, apostaran per una diada amb castells de la gamma alta de vuit. Per últim, Gràcia té l’objectiu de plantar una clàssica de vuit.

Fira de Bandolers d’Alcover

Dissabte, a dos quarts de set de la tarda, la plaça Lluís Companys d’Alcover, acollirà la diada de la Fira de Bandolers amb els Xiquets d’Alcover, els Torraires de Montblanc i els Xiquets de Vila-seca. S’espera que les tres colles es prenguin la jornada tranquil·la amb construccions de sis pisos.

Fira del Vi de Cambrils

Diumenge, a les dotze del migdia, al parc del Pescador de Cambrils, tindrà lloc l’actuació de la Fira del Vi. Hi prendran part els Xiquets de Cambrils, els Castellers d’Altafulla i els Torraires de Montblanc. S'espera veure algun castell de set d’altafullencs i cambrilencs i estructures de sis dels Torraires.

Diada del Record a l’Arboç

La jornada castellera del cap de setmana acabarà diumenge a la tarda a l’Arboç. A les sis de la tarda, a la plaça Catalunya, els Minyons de l’Arboç convoquen la diada del Record. Els arbocencs actuaran al costat dels Castellers de Terrassa, els Castellers de Castelldefels i els Manyacs de Parets. Es preveu una actuació de castells de set i sis pisos.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris