Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Cap de setmana de doblet per la Joves de Valls

Els de la camisa vermella actuaran a Vila-seca i Sant Pere i Sant Pau
Un 4de8 de la Joves de Valls d'aquesta temporada | David Prats

El juny comença amb força per la Colla Joves Xiquets de Valls. La proximitat amb la festa major de Sant Joan fa que aquests dies l’activitat al local d’assaig sigui frenètica i que les sortides serveixin per preparar el repertori de cara a la primera actuació important de l’any.

Estrenes per Vila-seca

Dissabte, els del carrer d’en Gassó seran a l’aniversari dels Xiquets de Vila-seca. La diada tindrà lloc, a partir de les sis de la tarda, a la plaça de l’Estudi. A falta de l’assaig de divendres, la formació que dirigeix Francesc Ramon es marca l’objectiu d’estrenar el 2de8 amb folre i el 3de8 amb el pilar. Un castell bàsic de vuit i el pilar de 6 serien les altres fites.

 

La Colla Jove Xiquets de Tarragona també anirà a Vila-seca amb l’objectiu de consolidar els castells de vuit. En principi, el 5de8, que ja han descarregat en dues ocasions, seria la màxima fita. El pilar de 6, que fa dies que estan treballant amb noves peces, sembla que encara tardarà unes setmanes.

 

Per la seva banda, les altres dues colles presents a plaça, els Xiquets de Vila-seca i els Brivalls de Cornudella, apostarien per castells de sis pisos. Tot i això, els vilasecans assajaran aquest vespre el 3de7 i el pilar de 5, estructures que també podrien entrar en programa.

Rodatge a Sant Pere i Sant Pau

El barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau serà la segona actuació del cap de setmana per la Joves. La cita tindrà lloc, a les dotze del migdia, davant del local dels de la camisa verda. A diferència de Vila-seca, l'agrupació vallenca apostarà per consolidar els dos castells de vuit bàsics i un castell de la gamma alta de set per provar gent nova de l’Escola de Castells.

 

Els amfitrions, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, volen completar el 2de7, que van carregar fa quinze dies al Milà amb una nova alineació. També estan treballant el 3de8, estructura que caldrà veure com funciona a l’assaig d’aquest divendres per veure si està preparat per anar a plaça.

 

Els Castellers de Sabadell afronten la visita a Sant Pere i Sant Pau amb ganes de tornar a lluir els castells de gamma bàsica de vuit. La colla de Bea Jiménez té l’objectiu de portar el 3de8, el 4de8 i el 5de7, sempre i quan no tinguin cap baixa.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris