Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau abaixen el teló a la temporada amb el 3de8

La colla tarragonina ha actuat a la diada del Roser de Vilafranca del Penedès
Imatge d'arxiu de la temporada 2018 dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau | Visió Castellera

Vilafranca del Penedès ha viscut aquest dissabte una nova edició de la diada del Roser. A les sis de la tarda, a la plaça de la Vila, hi han actuat els Xicots de Vilafranca, els Castellers de Barcelona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Les tres colles participants han ofert, com a mínim, un castell de la gamma bàsica de vuit.

Sant Pere i Sant Pau completa el 3de8

L’actuació del Roser ha estat la darrera del curs pels Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Els del barri cooperativista han començat la jornada descarregant el 3de8, el divuitè de la temporada. Seguidament, han alçat el 2de7, el catorzè de l’any. Han completat les tres rondes de castells amb el 5de7. S’han acomiadat de la capital de l’Alt Penedès amb dos pilars de 5 i tres pilars de 4.

 

Els de David Lobo tanquen un 2018 amb unes estadístiques extraordinàries. A banda de dominar els castells de la gamma alta de vuit, han aconseguit fer l’aleta al primer 2de8 amb folre de la seva història. També han aconseguit revalidar el pilar de 7 amb folre per tercera temporada consecutiva.

Intent desmuntat de torre de Barcelona

Els Castellers de Barcelona no han tingut un bon dia a Vilafranca. Tot i començar bé la diada amb el 3de8, a la segona ronda han fet un intent desmuntat de torre de 8 folrada. Seguidament, han desistit tornar a provar aquesta construcció i han finalitzat l’actuació amb el 4de8 i el 5de7. Per acabar, han descarregat el pilar de 5.

 

A banda d’una actuació a la Verneda el cap de setmana que ve, a la colla degana de la capital catalana li queda la festa major del barri del Clot que tindrà lloc diumenge 11 de novembre, a les dotze del migdia, a la plaça de Valentí Almirall al costat dels Castellers de Sabadell i els Sagals d’Osona.

Els Xicots acomiadaran el 2018 sense castells de nou

La temporada dels Xicots de Vilafranca ha estat complicada. A la diada del Roser, els de Cal Noi Noi només s’han pogut anotar el 4de8 com a millor estructura. També han descarregat el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla.

 

La colla vilafranquina tancarà l’any diumenge que ve a Altafulla amb motiu de la festa major de Sant Martí. La diada tindrà lloc, a les dotze del migdia, a la plaça del Pou, i comptarà també amb la presència dels Xiquets de Tarragona i la colla local, els Castellers d’Altafulla.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris