Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Castellers de Sants ensopeguen amb la torre emmanillada a la seva diada

Van actuar acompanyats dels Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró
Els Castellers de Sants van intentar sense èxit la torre de 9 amb folre i manilles a la seva diada | Castellers de Sants

La plaça Bonet i Moixí del barri de Sants de Barcelona va viure aquest diumenge la diada dels Castellers de Sants. Tot i la coincidència amb la diada de Santa Úrsula vallenca, l’actuació, que també va comptar amb la presència dels Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró, va tenir una bona entrada de públic.

Sants falla amb la torre de 9

Els Castellers de Sants van tornar a topar amb la torre de 9 amb folre i manilles, que ja els va caure inesperadament al Concurs de Castells. Els borinots van pagar un preu alt per la caiguda i no van poder celebrar com cal la seva 26ena diada. A banda de l’intent fallit de torre de 9, els de la camisa grisa van descarregar el 3de9 amb folre i el 4de8.

 

La caiguda de la torre emmanillada va deixar un bon grapat de contusionats. Aquest fet pot fer que la colla barcelonina de cara a les pròximes actuacions hagi de fer un o dos passos enrere i es vegi obligada a aparcar els castells de gamma extra. Caldrà veure com evolucionen els tocats i quina pauta se segueix als assajos.

Tripleta màgica i pilar de 7 dels Minyons

A Barcelona, els Minyons de Terrassa van completar la tripleta màgica amb el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre i el 5de8. A la ronda de pilars, els malves van descarregar el pilar de 7 amb folre, estructura que volen apujar un pis més diumenge que ve a les Fires de Sant Narcís de Girona.

 

Els castells que els egarencs van bastir a la diada dels Castellers de Sants van ser molt lleugers i rejovenits. També van conservar les mides i els van poder dominar perfectament.

Els Capgrossos completen un altre 3de9 folrat

Diumenge, Cugat Comas, el cap de colla dels Capgrossos de Mataró, també tenia la intenció inicial de fer la tripleta màgica, però va acabar canviant el 4de9 folrat per la torre de 8 amb folre. Els mataronins van oferir un molt bon 3de9 amb folre de sortida. Seguidament, van completar la torre i el 5de8, castells que aviat es tornaran a alçar un pis més.

 

Com a colofó d’una bona actuació, els maresmencs van enlairar el pilar de 7 folrat, que els va caure accidentalment quan l’aixecador estava fent la seva retirada.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris