El Catllar torna a organitzar la diada de juliol

Hi prendran part els Xiquets de Reus, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets del Serrallo
Els Xiquets de Reus seran caps de cartell a la diada de Sant Jaume del Catllar | Xiquets de Reus

El Catllar acollirà dissabte, a partir de les set de la tarda, a la plaça de la Vila, la diada de Sant Jaume amb la participació dels Xiquets de Reus, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets del Serrallo.

 

Les tres colles participants es presenten a la cita amb molt bon estat de forma. També tenen ganes d’afegir alguna estrena en el seu compte particular.

Reus confia portar la catedral

Pels Xiquets de Reus, la visita al Catllar és molt especial. Tot i que fa pocs dies que han tornat a l’activitat després de Sant Pere, els de la camisa avellana esperen estar en condicions d’estrenar el 5de8. L’últim assaig de divendres acabarà de determinar si el poden tenir o no punt per aquesta ocasió.

 

El castell que sembla menys improbable que vagi al Catllar és el 3de9 amb folre, encara que fa unes setmanes sonava per aquesta diada. El 2de8 folrat i un dels castells de 8 bàsics acabarien de conformar el repertori dels reusencs.

Sant Pere i Sant Pau també preparen l’estrena

Al Catllar, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau voldrien repetir la clàssica de vuit i el pilar de 6 de la passada diada de Sant Joan a Tarragona. Tot i això, els del barri cooperativista també estan treballant el pilar de 7 folrat, encara que no saben si el tindran a punt per dissabte.

 

Els tarragonins han començat el juliol en un bon estat de forma. Dissabte passat, a la Granada, van plantar el 3de8 i el pilar de 6. D’altra banda, diumenge, a Igualada, van tornar a repetir el pilar de 6.

Serrallo es presenta amb baixes

Les absències d’alguns components poden marcar el programa dels Xiquets del Serrallo. De moment, els del barri mariner volen esperar l’assaig d’aquest divendres per definir el repertori. Tot apunta que les intencions serien, com a mínim, completar el 3 i el 4de7.

 

Els de la camisa blau marí afrontaran la diada catllarenca després d’haver ajuntat el 3de7 i el 4de7 amb l’agulla a la diada del Carme. Ho van aconseguir el passat dissabte a la plaça Sant Magí.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris