Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Clàssica de vuit dels Nens del Vendrell al Born

Els vendrellencs han actuat acompanyats dels Capgrossos de Mataró i la Jove de Barcelona
3de8 dels Nens del Vendrell al Born | Nens del Vendrell

El passeig del Born de Barcelona ha acollit aquest 11 de setembre l’actuació de la Diada Nacional amb la participació de la Jove de Barcelona, que exerceix de colla amfitriona, els Capgrossos de Mataró, habitual colla que hi pren part i, els Nens del Vendrell, que hi debutaven.

 

Els Nens del Vendrell han signat una nova clàssica de vuit amb el 4de8, el 3de8 i la torre de 7. Caldrà estar atents quan la formació de la capital del Baix Penedès treu de l’armari els reptes superiors.

 

A la mateixa diada, els Capgrossos de Mataró han assolit el 4de8, el 3de8 i el 9de7, castell que es podrien plantejar un pis més a la sessió de diumenge del Concurs de Castells de Tarragona prevista pel pròxim 7 d’octubre. A diferència d’altres edicions, els mataronins no han portat cap castell nou pisos.

 

Per la seva banda, la Jove de Barcelona ha completat el 7de7, el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla. La formació grana ja es prepara per la diada de la Mercè del pròxim 24 de setembre amb l’objectiu d’anar més enllà.

Els Nens van intentar diumenge el pilar de 6

Diumenge al migdia, els Nens del Vendrell van ser presents a la Diada Nacional de la Bisbal del Penedès. Els vendrellencs van descarregar el 4de7 amb l’agulla, el 3de8 i la torre de 7. A la ronda de pilars, el primer pilar de 6 del curs els va quedar en intent.

 

La colla amfitriona, els Bous de la Bisbal, es va anotar un altre 3de7. També van descarregar la torre de 6 i el 4de6 amb l’agulla.

 

La Colla Jove de Castellers de Sitges va completar el 4de7 després d’un intent desmuntat, el 3de7 i la torre de 6.

Terrassa, pròxima parada dels Nens

L’activitat dels Nens del Vendrell continua aquest cap de setmana. A banda dels assajos, els de la camisa vermella seran diumenge a Terrassa a la diada de l’Emili Miró. En aquesta cita també hi seran els Xiquets de Reus, els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Terrassa.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris