Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben la noia de 15 anys desapareguda a Reus

ATENCIÓ

Tanquen l'aixeta a algunes seccions de l'hospital de Reus per una infecció de legionel·la

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

Clàssica de vuit dels Xiquets de Tarragona després de la dimissió del cap de colla

Els matalassers, pendents de posar en marxa una junta gestora que substituirà Sergi Feijoó, han actuat a la festa major de Sabadell
3de8 dels Xiquets de Tarragona a la festa major de Sabadell | Xiquets de Tarragona

Els Xiquets de Tarragona han estat aquest diumenge la quarta colla a la plaça de Sant Roc. Els ratllats travessen una situació delicada després que divendres va deixar el càrrec el fins ara cap de colla, Sergi Feijoó. En el seu segon any de mandat, Feijoó ha decidit fer un pas al costat, perquè considera que li cal un revulsiu.

 

Segons ha explicat al 3 Rondes de Catalunya Informació, ara és el millor moment per prendre la decisió, perquè encara hi ha un petit marge de maniobra per Santa Tecla i el Concurs de Castells. Feijoó dimiteix perquè no ha vist prosperar el seu projecte global de colla i perquè els resultats a plaça aquest 2018 tampoc no l’han acompanyat.

 

A la festa major Sabadell, els ratllats han completat el 3de8, el 4de8 i el 2de7, i amb Sergi Feijoó ajudant a la colla a plaça.

 

A partir d’ara i fins les eleccions que se celebraran quan acabi la temporada, la direcció tècnica dels Xiquets de Tarragona tindrà una junta gestora, que aquesta setmana ha de rebre l’aprovació de la colla. En principi, segons ha donat a conèixer Catalunya Informació, Jordi Suriñach podria acabar sent la cara més visible de junta gestora matalassera.

 

Els Saballuts carreguen el 4de9 amb folre

La festa major de Sabadell també ha servit perquè la colla local estrenés els galons de nou pisos aquesta temporada. Els Castellers de Sabadell han carregat de sortida el 4de9 amb folre, el primer de l’any. Seguidament han alçat el 7de7 i el 3de8.

 

100 3de9f consecutius descarregats pels Minyons

Els Minyons de Terrassa han aconseguit descarregar el 3de9 amb folre número 100 de manera consecutiva. Els egarencs també han completat el 2de8 amb folre i el 4de8.

 

Gamma bàsica de vuit dels Castellers de Barcelona

Els Castellers de Barcelona han tingut una actuació tranquil·la a Sabadell. La colla que dirigeix Jordi Planas ha descarregat el 3de8, el 4de8 després d’un intent desmuntat i el 5de7.

 

Comentaris