Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Colla Vella comparteix el títol del Concurs de Castells amb la ciutat

L’han ofert a la Mare de Déu de la Candela i posteriorment s’han dirigit a l’Ajuntament de Valls on els de la camisa rosada han estat rebuts per l’alcalde
La Vella ha ofert el títol del Concurs de Castells a l'Ajuntament de Valls | Pere Toda/Ajuntament de Valls

Han hagut de passar divuit anys perquè la Colla Vella s’imposés al Concurs de Castells. I la formació vallenca, després d’una celebració més íntima ahir a la nit al local, ha tingut dilluns d’allò més intens. A banda d’atendre la majoria de mitjans de comunicació, aquest dilluns al vespre han tingut lloc els actes més institucionals de celebració de la victòria a la competició tarragonina.

Visita al cambril de la Mare de Déu de la Candela

A dos quarts de vuit del vespre, la Vella s’ha dirigit a la parròquia de Sant Joan. Allà han ofert el trofeu que els acredita com a vencedors del 27è Concurs de Castells a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu de la Candela. El rector Joan Aguila ha rebut a tots els castellers i simpatitzants. Després d’un breu parlament del president de la colla, Albert Pedret, la canalla i tothom que ha volgut han pogut besar la imatge de la Mare de Déu i oferir el títol a la patrona.

Recepció institucional al consistori vallenc

A les vuit del vespre, el saló de plens de l’Ajuntament de Valls s’ha omplert de gom a gom per seguir la recepció que ha ofert l’alcalde de la ciutat, Albert Batet, a tota la Colla Vella per celebrar la victòria en aquest 27è Concurs de Castells.

 

L’acte ha comptat amb parlaments del president, el cap de colla i també del batlle vallenc, qui ha donat molta importància que el títol de la competició torni a la ciutat després de divuit anys. També la canalla, que ha estat l’encarregada d’oferir el trofeu a l’Ajuntament, ha tingut molt de protagonisme.

 

Un cop finalitzats els parlaments, la canalla i el cap de colla, Albert Martínez, han sortit al balcó per oferir el títol a tota l’afició rosada que s’ha desplaçat fins a la plaça del Blat. Per acabar la vetllada, ha tingut lloc un refrigeri per a tots els assistents.

I després del Concurs...

Després de les celebracions, la Vella tornarà a la feina dimecres per preparar la diada de Santa Úrsula del 21 d’octubre, l’últim compromís important de la temporada en què la colla espera superar l’actuació del Concurs. Per això, es fa una crida a tothom a participar en un assaig extraordinari que tindrà lloc diumenge, a les dotze del migdia, al local social.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris