Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Colla Vella vol tornar a brillar a la Selva del Camp

Els rosats es plantegen els dos castells bàsics de nou
Imatge de l'actuació de la Colla Vella l'any passat a la Selva del Camp | Colla Vella dels Xiquets de Valls

Com cada primer diumenge de juny, la Selva del Camp s’enfaixarà amb motiu de la diada de la festa major del Vot de Sant Andreu. Una temporada més, l’actuació comptarà amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Xiquets de Reus i els Xiquets de Tarragona, tres colles que sempre han apostat al màxim per aquesta jornada. La cita serà, a les sis de la tarda, a la plaça Major.

 

Una Vella ambiciosa

L’any passat, la Colla Vella es va anotar el 5de9 amb folre més matiner de la seva història a la Selva. Enguany, el gamma extra no estarà a punt, però els de la camisa no renunciaran a abaixar el nivell de la plaça selvatana. A falta de l’assaig d’aquesta nit, els d’Albert Martínez es plantegen el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre i un castell de la gamma alta de vuit. Si tot va bé, tampoc descarten un pilar de mèrit.

 

En aquests primers mesos de temporada, la Vella ha fet el 4de9 amb folre (1 carregat), el 3de9 amb folre (1 descarregat), el 4de8 amb el pilar (2 descarregats), el 5de8 (3 descarregats), el 2de8 amb folre (3 descarregats) i el pilar de 6 (2 descarregats) com a estructures més destacades. El rodatge amb el dos, el quatre amb el pilar i el cinc són clares apostes per apujar un pis ben aviat.

 

Reus vol repetir el 2de8 folrat

L’assaig de divendres i la gent que puguin arrossegar diumenge seran la clau per veure si els Xiquets de Reus poden repetir el 2de8 amb folre, castell que dissabte passat van estrenar a la diada del Pallol. Els de la camisa avellana acompanyarien aquesta estructura del 3 i el 4de8.

La colla reusenca ha fet un gran començament sense haver de lamentar cap caiguda ni intent fallit. Han fet el 2de8 amb folre (1 descarregat), el 3de8 (4 descarregats), el 4de8 (2 descarregats) i el 2de7 (3 descarregats).

 

Capacitat de reacció dels matalassers

Els Xiquets de Tarragona van aixecar cap dissabte passat al Pallol després de dues actuacions complicades. A la Selva, la colla que dirigeix Oriol Peiró hauria d’estar preparada per tornar a afrontar les dues estructures de vuit bàsiques. El tercer castell podria ser un castell de la gamma alta de set.

 

Fins al moment, els ratllats porten el 3de8 (3 descarregats + 1 intent desmuntat), el 4de8 (1 descarregat + 1 carregat), el 5de7 (5 descarregats), el 4de7 amb l’agulla (5 descarregats), el 4de7 (2 descarregats) i el 3de7 (4 descarregats).

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris