Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Muixeranga d’Algemesí participarà a la Diada Internacional a Tarragona

També hi acudiran els Castellers d’Andorra i la Colla Castellera de Madrid
La Muixerganga d'Algemesí serà a la diada internacional del Concurs de Castells | Muixeranga.net

El Concurs de Castells  de Tarragona organitzarà, per segon any consecutiu, una actuació internacional que comptarà amb la participació de colles de fora de Catalunya. La diada tindrà lloc el pròxim 6 d’octubre a la plaça de la Font, poques hores abans que comenci la sessió de dissabte del Concurs a la Tarraco Arena Plaça. Es tracta d'un acte que vol complementar les tres jornades i ser un aparador internacional que mostri que més enllà de Catalunya també es fan castells.

A la cita castellera hi prendran part també els Xiquets de Copenhaguen, els Castellers of London, els Castellers de París, els Castellers d’Andorra, la Colla Castellera de Madrid i la Muixeranga d’Algemesí. En acabar l’actuació, totes colles participaran en una recepció oficial a l’Ajuntament, gaudiran d’un dinar de germanor i seran convidades a les dues sessions del Concurs.

Com va anar la primera diada internacional?

Fa dos anys, la plaça de la Font va acollir la primera diada de colles internacionals. També es va fer al migdia abans que comencés la jornada de dissabte i va comptar amb Copenghaguen, Londres, París i Andorra. Les quatre colles que hi van participar van alçar construccions de sis i cinc pisos.

 

Els Castellers d’Andorra van descarregar el 2de6, el 5de6, el 3de6 net i dos pilars de 4 aixecats per sota.

 

Els Castellers of London es van anotar el 4de6, el 3de6, el pilar de 4 i un pilar de 4 aixecat per sota.

 

Els Castellers de París van fer el 3de6 i el pilar de 4.

 

Els Xiquets de Copenhaguen van completar el 3de5 amb l’agulla, el 2de5 carregat i un pilar de 4.

 

Tot i no atraure massa públic, es va plantejar un escenari d’internacionalització que va culminar a la tarda amb la participació dels Xiquets de Hangzhou a la jornada dissabte on hi van descarregar el 3de9 amb folre i van fer un intent de 4de9 amb folre. En principi, no s’espera la visita dels xinesos en l’edició d’aquest 2018.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris