Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

Les colles tarragonines aposten per una gran Santa Tecla

La Jove de Tarragona aspira a completar quatre castells de gamma extra
Tarragona tornarà a vibrar diumenge amb la diada de Santa Tecla | tarragona.cat

Una setmana després de la diada del primer diumenge de festes, la plaça de la Font es torna a vestir de gala per la diada de Santa Tecla amb les quatre colles locals. La jornada tindrà lloc aquest diumenge, a partir de la una del migdia, a la plaça de la Font.  Amb el bagatge que porten les tres de les quatre agrupacions tarragonines a ningú se li escapa que l’actuació d’enguany pot ser extraordinària.

 

L’ordre d’actuació va decidir que els Castellers de Sant Pere i Sant Pau siguin els encarregats d’obrir la diada. Seguidament, actuarà la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Xiquets de Tarragona i els Xiquets del Serrallo que tancaran les rondes.

La Jove hi anirà amb tot

Després de no poder provar el 3de10 amb folre i manilles al primer diumenge, la Jove de Tarragona planteja una Santa Tecla ambiciosa. En principi el castell de deu pisos queda descartat pel Concurs, però els liles apostaran pel 5de9 amb folre, el 4de9 amb folre i l’agulla, el 9de8 i el pilar de 8 amb folre i manilles. Ni més ni menys que una actuació espectacular en una diada de Santa Tecla

Els Xiquets volen recuperar la confiança

A la primera diada de festa major, els Xiquets de Tarragona no van oferir una bona imatge. A Santa Tecla, després de dos assajos, els ratllats volen demostrar tot el que han treballat a assaig. En principi, descarregar el 5de8 es converteix en el màxim objectiu de la colla. Tot i això, tampoc descarten el 3de9 amb folre, que enguany ja han carregat en una ocasió. Sobretot, la colla necessita creure’s els castells i acabar la temporada de la millor manera possible.

Clàssica de vuit dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau

Les baixes de la diada de Sant Magi que van tenir els Castellers de Sant Pere i Sant Pau els afecten de cara a Santa Tecla. Tot i que no descarten trobar algun recanvi al 2de8 amb folre, els del barri cooperativista plantegen una Santa Tecla conservadora amb la clàssica de vuit com a màxima fita.

Els Xiquets del Serrallo no descarten el pilar de 6

L’agost i el setembre està donant bons resultats als Xiquets del Serrallo. Per Santa Tecla, els del barri mariner volen anar més enllà del 5de7 i el 2de7. La colla que dirigeix Adrià Iglesias està assajant els castells de vuit de cara al Concurs. En principi, diumenge podrien optar pel pilar de 6, estructura que divendres passat van descarregar a l’assaig.

I després de Santa Tecla, la Mercè amb la baixada dels pilars

El menú casteller de les festes de Santa Tecla es tancarà dilluns, festivitat de la Mercè, a partir de la una del migdia, amb una diada de dues rondes a càrrec de les quatre colles de la ciutat a la plaça de la Font. Seguidament, les colles baixaran el tradicional pilar caminant fins a l’Ajuntament.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris