Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Les dades de les altres actuacions castelleres del cap de setmana

Destaca la participació dels Xiquets de Reus i els Nens del Vendrell a la diada de l’Avi Emili Miró de Terrassa
3de8 dels Xiquets de Reus a la diada Emili Miró de Terrassa | Xiquets de Reus

Més enllà d’Altafulla i la diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla de Tarragona, el cap de setmana, especialment diumenge, ha tingut d’altres compromisos castellers d’interès. Entre d’altres, convé remarcar l’actuació de l’Avi Emili Miró de Terrassa que va comptar amb la presència dels Nens del Vendrell i els Xiquets de Reus, aquests últims a una setmana d’afrontar la diada de Misericòrdia.

Clàssiques de Reus i Nens a Terrassa

Al Raval de Montserrat de Terrassa, diumenge al migdia es va viure la diada d’homenatge a l’Emili Miró. A sis dies de Misericòrdia, els Xiquets de Reus van completar el 3de8, el 4de8 després d’un intent desmuntat i el 2de7. Els de la camisa avellana podrien buscar descarregar dissabte a casa el 3de9 amb folre, que enguany ja han carregat a la festa major de Cambrils.

 

Els Nens del Vendrell van sumar a la co-capital del Vallès Occidental una nova clàssica de vuit amb el 4de8, el 3de8 i la torre de 7. Pel que sembla, els vendrellencs no buscaran fer una passa endavant fins a la sessió de dissabte del Concurs de Castells del pròxim 6 d’octubre.

 

Els Xicots de Vilafranca van completar el 5de7, dos intents desmuntats de 3de8, el 4de7 amb l’agulla i el 4de7.

 

La colla amfitriona, els Castellers de Terrassa, van carregar de sortida el 3de8 després d’un intent desmuntat. A banda d’aquesta caiguda, van descarregar la torre de 7 i el 5de7.

3de7 amb l’agulla dels Nois a Horta

Bona actuació dels Nois de la Torre a la festa major del barri barceloní d’Horta. Els de la camisa blau cel es van anotar el 3de7, el 3de7 amb l’agulla i el 4de7. Es tracta de l’última sortida que els torrencs han fet abans de la sessió de dissabte del Concurs.

 

A la mateixa diada, els Castellers de la Vila de Gràcia van completar la torre de 7, el 4de8 i el 5de7; els Castellers de la Sagrada Família el 4de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7; i els Castellers de Castelldefels el 4de7, el 3de7 i la torre de 6.

L’Arboç s’encalla amb el 4de7

Els Minyons de l’Arboç van celebrar diumenge al migdia la diada del local amb el 3de7, dos intents desmuntats de 4de7 i el 5de6.

 

Els arbocencs van actuar acompanyats dels Castellers de Sant Vicenç dels Horts que van completar el 3de7, el 5de6 i el 3de6 amb l’agulla.

Sants s’apunta el primer castell de nou després de vacances

Els Castellers de Sants van participar aquest diumenge  a la diada de l’Albert Salvany  de Vilanova i la Geltrú. A vuit dies de la diada de la Mercè, els borinots van descarregar el 2de8 amb folre, el primer 3de9 amb folre després de l’aturada estival i el 4de8.

 

A la mateixa actuació, els Bordegassos de Vilanova van fer el 3de8 després d’un intent desmuntat, la torre de 7 i el 5de7. I els Castellers de Lleida, després d’anotar-se la torre de 7, van desmuntar el 4de8 en dues ocasions i van finalitzar amb el 5de7.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris