Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La diada d’Alcover coincidirà amb la Santa Úrsula vallenca

Comptarà amb la colla local, els Xiquets de Reus i els Xicots de Vilafranca
La diada de la festa major serà diumenge al migdia a la plaça Nova | Xiquets d'Alcover

Després de la fira dels Bandolers del cap de setmana, Alcover celebra durant tot el cap de setmana la seva festa major en honor a Sant Pròsper i Santa Úrsula, copatrons de la vila. Els castells també tindran un plat fort a la festivitat amb una diada que tindrà lloc diumenge, a la una del migdia, a la plaça Nova.

 

La jornada, que coincidirà amb la diada de Santa Úrsula a Valls, comptarà amb els Xiquets d’Alcover, els Xiquets de Reus i els Xicots de Vilafranca. Es preveuen castells de sis, set i vuit pisos.

Alcover tocats per la caiguda del 2de6

Dissabte passat, els Xiquets d’Alcover van carregar el primer 2de6 de la temporada a la Fira dels Bandolers. L’ensopegada amb aquest castell va deixar algunes baixes significatives, però la tècnica creu que podran oferir tres castells de sis a la seva festa major.

 

A pesar dels problemes de gent i els intents desmuntats, els de la camisa verd oliva han fet el 2de6 (1 carregat+ 5 intents desmuntats), el 3de6 (4 descarregats + 1 intent desmuntat) i el 3de6 amb l’agulla (4 descarregats)

Reus espera alçar castells de vuit

L’endemà de Vila-seca, els Xiquets de Reus actuen en una plaça que sempre han intentat oferir una actuació de màxims. La coincidència amb la Santa Úrsula vallenca fa que molts components renunciïn a participar a la jornada alcovenenca. Tot i això, el seu cap de colla, Toni Rull, és optimista i creu que podran enlairar construccions de vuit pisos a la plaça Nova.

Última actuació dels Xicots abans del Roser

Després d’un  Concurs de Castells gens satisfactori, els Xicots de Vilafranca afronten la diada d’Alcover amb l’objectiu de rodar els castells de la gamma alta de set i preparar la diada del Roser del pròxim 27 d’octubre a casa. Els de Cal Noi Noi volen tancar la temporada sense ensurts i confien en el fet que els assajos els surtin favorables per poder aspirar al màxim a la diada de la colla.

 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris