Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Dimiteix el cap de colla dels Xiquets de Tarragona, Sergi Feijoo

Feijoo va presentar la renúncia aquest divendres, en una reunió de junta
Sergi Feijoo, fins ahir cap de colla dels Xiquets de Tarragona. | Arxiu / Paula Arbeloa

 

El cap de colla dels Xiquets de Tarragona, Sergi Feijoo, ha presentat la seva dimissió just abans de l'assaig de la colla d'aquest divendres, 7 de setembre, en una reunió de la junta de l'entitat. Segons ha pogut saber aquest mitjà, Feijoo va exposar que no estava satisfet dels resultats assolits fins ara i que «no es veia amb forces» de continuar liderant la tècnica de la colla en el tram més alt de l'any, que s'inicia en la diada del Primer Diumenge de Festes, i segueix amb Santa Tecla i el Concurs de Castells, tot plegat en el proper mes.

 

Sergi Feijoo era cap de colla dels Xiquets de Tarragona des de 2017

Feijoo deixa, doncs, un càrrec que va assumir la temporada 2017. Ara, serà una junta gestora qui s'haurà de fer càrrec del lideratge tècnic dels Xiquets de Tarragona, i s'haurà de conformar en les properes hores, segons indiquen els estatuts dels matalassers. Es preveu que la junta gestora estigui basada en la tècnica que ara deixa Feijoo, i que es reforci amb altres castellers. Ara per ara, però, no ha sorgit cap nom candidat a comandar-la. Les eleccions per escollir un nou cap de colla es convocaran al novembre, un cop els Xiquets tanquin definitivament la temporada 2018.

 

Al llarg de la temporada actual, els Xiquets de Tarragona han tingut dificultats severes per moure's amb comoditat en la gamma alta de vuit i, encara més, per assolir els nou pisos. La temporada ja va començar estranya, després d'haver d'abandonar el seu local del carrer de Santa Anna per problemes d'esquerdes. Després de setmanes sense ubicació fixa, es van instal·lar al Pati del Pou de l'Ajuntament. Castellerament, més enllà dels castells bàsics de vuit, els Xiquets han assolit en tres ocasions el 5d8, mentre que només han pogut coronar en una ocasió castells com el 2d8f o el 3d9f, el passat Sant Magí.

 

Ara, la nova junta gestora haurà de liderar el tram final i el més exigent de l'any: aquest mateix diumenge, a Sabadell, la Diada Nacional de dimarts, el Primer Diumenge, Santa Tecla, i el Concurs; fins a arribar a la diada final, Tots Sants i Altafulla, ja entrat el mes de novembre.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris