Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un dissabte casteller en clau Concurs

La majoria de colles que han actuat han aprofitat per afinar els troncs de cara a les jornades del 6 i 7 d’octubre a la TAP
3de9 amb folre dels Castellers de Vilafranca al Prat de Llobregat | Castellers de Vilafranca

Tarda de dissabte tranquil·la a les places castelleres. Les colles que han actuat al Prat de Llobregat, Sitges, l’Albiol, el Vendrell i Montblanc han tingut diades plàcides. I gran part de les agrupacions, que participaran en el Concurs de Castells del 6 i 7 d’octubre a la TAP, han aprofitat per rodar diferents estructures.

Verds i Capgrossos fan un castell de nou al Prat

La festa major del Prat de Llobregat ha acollit una diada castellera amb quatre colles. Els Castellers de Vilafranca s’han apuntat la torre de 8 amb folre, el 3de9 amb folre i el 5de8. Han finalitzat l’actuació amb un pilar de 5 i quatre pilars de 4.

 

Els Capgrossos de Mataró també han portat el 3de9 amb folre. A més, han descarregat la torre de 8 amb folre, el 5de8 i el pilar de 6.

 

Els Castellers de Cornellà han fet el 5de7, el 3de7 amb l’agulla i el 4de7 amb l’agulla. S’han acomiadat amb un vano de 5.

 

La colla local, els Castellers del Prat, ha completat el 5de6, el 3de7 i el 4de7, el primer que descarreguen. Han acabat amb un vano de 5 i tres pilars de 4.

Castells de sis dels Xiquets de Vila-seca a Sitges

Els Xiquets de Vila-seca han actuat a l’Exhibició de Santa Tecla que s’ha fet al Cap de la Vila. Els vilasecans han descarregat el 2de6, el 4de6 i el 3de6. A la ronda de pilars, han fet un intent desmuntat de pilar de 5.

 

Per la seva banda, la Jove de Sitges s’ha apuntat la quarta torre de 7 de l’any i els Xicots de Vilafranca el 3de8 com a millor castell.

 

Molts intents desmuntats dels Xiquets del Serrallo

Al Moll de Costa de Tarragona, els Xiquets del Serrallo han celebrat la Diada Blava. Els del barri mariner han completat el 3de7, un intent desmuntat de 4de7 amb l’agulla, un intent desmuntat de 4de7 i el 4de6 amb l’agulla. Han finalitzat l’actuació amb un pilar de 5 i 2 pilars de 4.

 

De la resta de l’actuació, destaca el 3de7 amb l’agulla dels Castellers de Mallorca, el 3de6 amb l’agulla dels Castellers de Gavà i el 5de6 dels Castellers d’Andorra com a millors estructures.

Altafulla es prepara per al Concurs

Els Castellers d’Altafulla han actuat a la festa major de l’Albiol. Es tracta de la darrera sortida abans del Concurs de Torredembarra d’aquest diumenge. Els de Ca l’Ixart han descarregat el 3de6 amb l’agulla, el 3de6 i el 4de6. A la ronda de pilars, han alçat un pilar de 4 aixecat per sota.

 

Els Xiquets d’Alcover han descarregat el 3de6 amb l’agulla, el 3de6 després d’un intent desmuntat i han fet un intent desmuntat de 2de6. Han finalitzat amb un pilar de 4 aixecat per sota.

Actuació-assaig dels Nens del Vendrell a la plaça Nova

A una setmana del Concurs, els Nens del Vendrell han fet una actuació-assaig en solitari a la plaça Nova. Els vendrellencs han descarregat el 3de7, la torre de 7, el 4de8 i el 7de7. Seguidament, han fet una prova de 7de8 fins a quints i una prova de torre de 8 amb folre fins a dosos.

 

Construccions de sis a la Fira de Sant Miquel de Montblanc

A la Fira de Sant Miquel de Montblanc, els Torraires han alçat el 3de6, el 3de6 amb l’agulla i el 4de6. Han finalitzat amb un pilar de 4.

 

Per la seva banda, els Castellers de Tortosa han completat el 3de6 i un intent desmuntat de 3de6 amb l’agulla.

Per cloure la jornada, les dues colles han fet un 3de6 de germanor.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris