Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Divendres festiu molt casteller

La festivitat de la Mare de Déu del Pilar ens deixa diverses actuacions arreu de Catalunya
La diada de dones castelleres tornarà a ser a Bellprat | Argençola.cat

El 12 d’octubre, sigui considerat un festiu o no pels catalans, té programades diverses actuacions castelleres. Aquest any, tampoc serà una excepció. Miravet, Bellprat, Caldes de Montbui i Sant Feliu de Llobregat seran les poblacions que veuran enlairar castells durant la festivitat de la Mare de Déu del Pilar.

Miravet espera veure castells de set

La localitat ebrenca de Miravet celebra aquest cap de setmana la seva festa major. Aquest divendres, a les dotze del migdia, a la plaça de l’Arenal, hi ha programada una actuació castellera amb els Brivalls de Cornudella, els Castellers de Sant Vicenç dels Horts i els Castellers de Tortosa. S’espera veure algun castell de set per part de Cornudella i Sant Vicenç . Per la seva banda, Tortosa apostaria per castells de sis.

Els Minyons podrien portar el 3de9f a Caldes

La plaça Pi i Margall de Caldes de Montbui acollirà la diada de festa major amb els Minyons de Terrassa, els Castellers de Badalona i la colla local, els Castellers de Caldes. L’actuació, que començarà a les dotze del migdia, preveu castells de la gamma alta de vuit i un possible 3de9 folrat dels Minyons de Terrassa. Badalonins i locals esperen alçar construccions de set pisos.

Sant Feliu reuneix tres colles petites

Sant Feliu de Llobregat viurà, a partir de dos quarts d’una del migdia, la diada de Sant Rarimi. Comptarà amb la colla local, els Castellers de Sant Feliu, els Castellers del Prat de Llobregat i els Matossers de Molins de Rei. Les tres agrupacions aspiren a bastir tres estructures de sis pisos sense descartar un possible castell de set per part de Molins de Rei. L’actuació tindrà lloc a la plaça de la Vila de la capital del Baix Llobregat.

Actuació de dones a Bellprat

Per novena edició consecutiva, Bellprat viurà la diada de castelleres a través del Memorial Nativitat Yarza. La diada tindrà lloc, a les dotze del migdia, a la plaça de la Vila. Comptarà amb la presència de les dones de la Colla Joves Xiquets de Valls, Castellers de Mollet i dels Xicots de Vilafranca. Les previsions són de castells de sis.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris