Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Les dues colles vallenques actuen a la Fira de Sant Miquel de Lleida

Serà la darrera aparició a plaça que Vella i Joves faran abans del Concurs de Castells de Tarragona
La plaça de la Paeria de Lleida es prepara per acollir diumenge la diada castellera de Sant Miquel | Turisme Lleida

La diada de Sant Miquel a Lleida tindrà lloc diumenge, a les dotze del migdia, a la plaça de la Paeria. Hi participaran la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls, els Capgrossos de Mataró i la colla local, els Castellers de Lleida. S’espera que les quatre colles que hi prenen part donin el nivell màxim, encara que la proximitat amb el Concurs pot fer que siguin més conservadores.

Vella i Joves, pocs dies abans del Concurs

Abans del Concurs del 7 d’octubre, les dues colles dels Xiquets de Valls acabaran de perfilar a Lleida les estructures de la TAP. A falta dels últims assajos per Lleida, s’espera una diada plàcida per ambdues tenint en compte que no volen tenir cap ensurt abans del certamen tarragoní.

 

Els castells bàsics de nou pisos podrien ser l’objectiu de la Vella i la Joves. Tot i això, tampoc es pot descartar que la Joves hi pugui portar el 2de8 sense folre i que la Vella pugui provar el 4de9 amb folre i el pilar i el 5de9 amb folre.

 

La Colla Joves, a banda de l’assaig d’aquest divendres a la nit, també ha convocat un assaig extraordinari dissabte, a les sis de la tarda, al local social. Per la seva banda, la Colla Vella té una actuació comercial dissabte al migdia al Polígon Industrial.

Els Capgrossos també volen portar un castell de nou

Lleida és una plaça estimada per Mataró. De cara a diumenge, els de Cugat Comas tenen l’objectiu de repetir el 4de9 amb folre que van descarregar la setmana passada a la festa major d’Esplugues de Llobregat.

 

Els mataronins també es plantejarien a la capital del Segrià la torre de 8 folrada i el 3de8, dues construccions que volen tornar a pujar un pis més a la sessió de diumenge del Concurs de Castells. Tampoc no renuncien a intentar el 3de9 amb folre

La clàssica, objectiu pels locals

Els Castellers de Lleida volen donar-ho tot a Sant Miquel. La colla que dirigeix Llorenç Llaberia es vol apuntar la clàssica de vuit a la plaça de la Paeria. En el cas que es puguin anotar el 3de8, la torre de 7 i el 4de8, els de la camisa grana es podrien plantejar reptes superiors de cara a la jornada de dissabte del Concurs.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris