AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

La Jove de Tarragona deixa a mitges el 4de8 amb l’agulla a Sant Cugat

Els liles han compartit plaça amb la colla local i els Minyons de Terrassa
4de8 amb l'agulla carregat de la Jove de Tarragona a Sant Cugat del Vallès | Jove de Tarragona

A diferència de l’any passat, la plaça d’Octavià de Sant Cugat del Vallès ha viscut aquest dissabte la diada d’Estiu una cita castellera sense castells de nou pisos. La manca d’efectius no ha permès que la Jove de Tarragona i els Minyons de Terrassa hagin pogut passar de les estructures de la gamma alta de vuit.

 

Ensopegada de la Jove amb el 4 amb l’agulla

La visita de la Jove de Tarragona a Sant Cugat ha tingut un punt agredolç. Els de la camisa lila han començat la diada descarregant un 5de8 bellugadís i amb molts canvis en l’alineació. A la segona ronda, han carregat el 4de8 amb l’agulla. Els ha caigut en el moment que l’enxaneta feia la motxilla de sortida. Durant tota l’execució, el tronc del quatre ha hagut de treballar intensament l’estructura.

 

Com a tercer castell, els tarragonins s’han anotat un 3de8 sense entrebancs. Els liles tornaran a les places el pròxim diumenge 28 de juliol a la festa major de Vilallonga del Camp on actuaran al costat de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

 

Dos pilars de 6 simultanis dels Minyons

Els Minyons de Terrassa tampoc han portat castell de nou pisos a Sant Cugat. Els malves han començat la jornada amb un 2de8 folrat amb unes mides correctes. Seguidament, han alçat un 5de8, que també han resolt de forma satisfactòria. Han tancat les tres rondes de castells amb el 4de8.

 

Els malves s’han acomiadat de la diada santcugatenca amb dos pilars de 6 simultanis. Diumenge, els egarencs tancaran la primera part de la temporada a la diada de les Santes de Mataró. La diada serà, a les dotze del migdia, a la plaça de Santa Anna, amb els Capgrossos locals i els Castellers de Vilafranca.

 

Clàssica de vuit dels gausacs

Els Castellers de Sant Cugat han abaixat el teló a la primera part de la temporada amb un bon regust de boca. Els gausacs han completat la torre de 7, el 3de8 i el 4de8. Un bon resultat que fa que se’n puguin anar tranquils de vacances per tornar al setembre amb ganes de superar el llistó.