La Jove de Tarragona mirarà de portar un castell de nou a Sant Cugat del Vallès

Els liles compartiran plaça amb la colla local i els Minyons de Terrassa
La Jove de Tarragona actuarà dissabte a Sant Cugat del Vallès | 3 Rondes

Sant Cugat del Vallès celebra aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, a la plaça d’Octavià, la diada d’Estiu amb els Castellers de Sant Cugat, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Minyons de Terrassa. Les tres colles participants, les mateixes de l’any passat, volen oferir un bon repertori.

La Jove vol completar un castell de nou

A Sant Cugat, tal com va fer l’any passat, la Colla Jove Xiquets de Tarragona hi vol portar un castell de nou. El cap de colla, Gorka Bertran, ha anunciat, que si l’assaig d’aquesta nit surt bé i s’arrosseguen les camises suficients, els de la camisa lila hi intentaran el 3de9 amb folre.

 

Els tarragonins, que diumenge que ve actuaran a la festa major de Vilallonga del Camp, volen aprofitar l’actuació de la plaça d’Octavià per acabar de polir els castells de la gamma alta de vuit, com per exemple, el 5de8 i el 4de8 amb l’agulla. A la ronda de pilars, també podrien portar el pilar de 6, que ja han assolit en dues ocasions.

Preparació dels Minyons de cara a Les Santes

Els Minyons de Terrassa afronten l’últim cap de setmana abans de les vacances d’estiu amb doble sortida. A banda de ser dissabte a Sant Cugat, els egarencs tenen diumenge, a les dotze del migdia, a la plaça de Santa Anna de Mataró, la diada de Les Santes, cita on hi volen portar castells de gamma extra.

 

A la diada de santcugatenca, els malves també hi podrien portar el 3de9 amb folre i consolidar els castells de vuit amb vista a apujar-los un pis més l’endemà a la cita mataronina.

Castells bàsics de vuit dels locals

Els Castellers de Sant Cugat han començat la temporada 2019 de manera més pausada. En la darrera actuació abans del parèntesi estival, els gausacs es volen anotar amb tranquil·litat els dos castells de la gamma bàsica de vuit i un castell de la gamma alta de set.

 

De cara a la segona meitat de la temporada, els de la camisa verda volen recuperar els castells de la gamma alta de vuit, sobretot, en les actuacions de final de temporada que tindran lloc durant els mesos d’octubre i novembre.