La Jove de Tarragona segueix rodant el 3de9 amb folre

A Sant Cugat, també han completat el 5de8, el 4de8 amb l’agulla i el pilar de 7 folrat
3de9f de la Jove de Tarragona a Sant Cugat del Vallès | Francesc Virgili

 

Després de completar el 5de9 amb folre a Torredembarra, la Colla Jove Xiquets de Tarragona s’ha pres l’actuació de Sant Cugat del Vallès de manera més plàcida, però sense oblidar que tres de les estructures completades aquest dissabte estan cridades a pujar un pis més en algun moment de la temporada.

Una actuació pensant en reptes de futur

La Jove, que ha compartit plaça amb la colla local i els Minyons de Terrassa, ha començat la seva actuació amb un bon 3de9 amb folre. A la segona ronda, ha arribat el torn del 4de8 amb l’agulla, castell que es podria convertir en un 4de9 amb folre i l’agulla de cara a Sant Magí. A la tercera ronda, han completat el 5de8. Han finalitzat la diada santcugatenca amb el segon pilar de 7 amb folre de l’any.

 

De cara al pròxim cap de setmana, la colla que dirigeix Aleix Bordas afronta dues diades de compromís a dues places tradicionals com són Vilanova i la Geltrú (dissabte) i Vilallonga del Camp (diumenge).

 

A Vilanova, els liles esperen repetir el 5de9 amb folre i estrenar el 9de8. Tampoc no descarten el pilar de 8 amb folre i manilles, després que el de 7 hagi sortit rodó les dues vegades que l’han provat. D’altra banda, Vilallonga podria servir per estrenar el 2de8 amb folre, que encara no han dut a plaça.

 

Els Minyons deixen el 3de8 amb l’agulla a mitges

Abans de la diada de les Santes d’aquest diumenge, els Minyons de Terrassa han actuat a Sant Cugat del Vallès amb la intenció de preparar les estructures que poden pujar un pis més a la capital maresmenca.

 

Els malves han començat la diada amb un 2de8 amb folre. A la segona ronda, han plantat el 3de9 amb folre, el que seria el seu màxim castell de la tarda. A la tercera ronda, han carregat el primer 3de8 amb l’agulla de la temporada. La colla que dirigeixen Arnau Boada i Xavi Jurado s’ha acomiadat amb un vano de 5.

 

Castells bàsics de vuit dels locals

Després d’un bon primer tram on han aconseguit coronar el 3de9 amb folre, els Castellers de Sant Cugat s’han pres amb calma la diada d’Estiu. Els gausacs han completat el 3de8, el 4de8 i el 7de7.