La Joves de Valls amplia la gamma a Terrassa

Els de la camisa vermella han estrenat el 4de8 amb el pilar
4de8 amb el pilar de la Colla Joves Xiquets de Valls a la festa major de Terrassa | 3 Rondes

El Raval de Montserrat de Terrassa ha viscut aquest diumenge una gran diada castellera de festa major amb uns Minyons de Terrassa que s’han apuntat dos castells de gamma extra i una Colla Joves Xiquets de Valls que ha confirmat el seu domini amb el pilar. A la mateixa actuació, els Castellers de Terrassa també han sortit de plaça amb la primera clàssica de vuit de l’any.

Sensacions positives de la Joves

A Terrassa, la Joves s’ha agradat. Els del carrer d’en Gassó han estat a un bon nivell. Se’ls ha vist decidits i han millorat el resultat aconseguit el passat dilluns a la diada de Sant Joan de la plaça del Blat.

Els de Francesc Ramon han començat descarregant el 3de9 amb folre, que ha estat el millor de la temporada. Seguidament, s’han apuntat el primer 4de8 amb el pilar del curs. A la tercera ronda, han tornat a completar el 3de8 amb el pilar. Han tancat una actuació extraordinària amb el pilar de 7 amb folre, que cada dia demana que s'apugi un pis més.

Després de la festa major de Terrassa, els de la camisa vermella s’agafaran una setmana de descans i no tornaran a la feina fins a la setmana del 8 de juliol. La pròxima sortida de la colla està prevista pel pròxim diumenge 14 de juliol a la diada del Quadre de Torredembarra.

Manilles dels Minyons

Ni es podia començar més malament, ni acabar més bé. Els Minyons de Terrassa han tornat a ensopegar amb el 4de9 amb folre, que a la primera ronda els ha caigut quan, després de l’aleta, la canalla ja es retirava. Tot i això, s’han refet i han aconseguit descarregar el 2de9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles. També han assolit el 3de9 amb folre després d’un intent desmuntat. El resultat dels malves ha estat el millor que s’ha vist aquest 2019.

La colla que dirigeix Arnau Boada tornarà a actuar d’aquí a quinze dies a la plaça Vella egarenca amb motiu de la diada del 40è aniversari. Per aquesta cita, els terrassencs tenen l’objectiu de repetir els dos castells amb folre i manilles que han assolit aquesta festa major.

Clàssica dels Castellers de Terrassa

Els Castellers de Terrassa han sortit de plaça molt satisfets i amb una estrena en forma de 3de8, que ha arribat a la segona ronda. També han descarregat el 4de8 i la torre de 7. Els de la camisa blau turquesa esperen treure ben aviat la torre de 8 folrada del local.

"Reus, Cambrils i Tarragona veuen castells de vuit per Sant Pere" "Sant Pere al Serrallo marca l’activitat castellera del 30 de juny"