Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben els Gegants del Vendrell en un descampat de Castelló

La Joves de Valls busca una revàlida al Vendrell

Els de la camisa vermella volen intentar el 4de9 sense folre a la diada de Santa Teresa
2de8 sense folre descarregat de la Colla Joves Xiquets de Valls a la Fira de Santa Teresa de l'any passat | Colla Joves Xiquets de Valls

 

El Vendrell viurà aquest diumenge, a la plaça Vella, a partir de la una del migdia, l’actuació castellera de la Fira de Santa Teresa amb la colla local, els Nens del Vendrell, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Vallencs i tarragonins esperen respondre el nivell de les temporades anteriors i portar en cartera construccions de gamma extra.

Un o dos castells nets per la Joves

Després d’un Concurs de Castells gens satisfactori, la Colla Joves Xiquets de Valls busca diumenge al Vendrell una actuació guanyadora amb els castells nets com a principals objectius. Un cop finalitzat l’assaig de dijous, el cap de colla l’entitat vermella, Francesc Ramon, va anunciar que si són un bon nombre d’efectius intentaran el 4de9 net a la Fira de Santa Teresa, Els diables vermells tampoc descarten el 2de8 net, que van tornar a descarregar a l’assaig.

 

Per la Joves, el Vendrell sempre ha estat un examen de preparació de cara a Santa Úrsula, l’última actuació important de la temporada. Algunes temporades, els de la camisa vermella han regalat a la plaça grans estructures com el primer 2de9 amb folre i manilles carregat del 1994 o el 2de8 net que van descarregar la temporada passada.

 

Un bon resultat a la capital del Baix Penedès donaria la Joves l’oportunitat de plantejar-se una Santa Úrsula amb la tripleta neta, és a dir, el 2de8 net, el 4de9 net i el 3de9 net. De fet, els assajos posteriors al Concurs, al local del carrer d’en Gassó s’han treballat intensament aquestes estructures.

La Jove amb el castell amb l’agulla

Tot i les baixes, la Jove de Tarragona es presentarà al Vendrell amb grans castells. En principi, el 3de10 amb folre i manilles i el 4de9 net queden descartats. Tot i això, la formació lila anirà a la plaça Vella amb tres o quatre castells superiors al 3de9 amb folre. El programa dels Aleix Bordas seria el 5de9 amb folre, el 4de9 amb folre i l’agulla, castell que no ha vist mai la capital del Baix Penedès, el 9de8 i el pilar de 8 amb folre i manilles.

 

Pel que sembla, a falta de la cita de l’Esperidió al Pla de la Seu del pròxim cap de setmana, la del Vendrell seria la darrera actuació de màxims de la colla tarragonina en aquest 2018.

Els Nens volen una Fira digna

La temporada dels Nens del Vendrell no està sortint com la tècnica voldria. Al Concurs, els vendrellencs van deixar la torre de 8 amb folre en intent, castell que sembla que ja no entrarà en els plans per la Fira. La colla que dirigeixen Jordi Cunillera i Guillem Vinyes apostarà per l'estrena del 7de8 i els dos castells de gamma bàsica de vuit.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris