Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Joves de Valls porta el castell de nou a Montblanc

La colla local ha completat el primer 3de7 de la temporada
3de9 amb folre de la Colla Joves Xiquets de Valls a Montblanc | Colla Joves Xiquets de Valls

Dissabte al vespre, Montblanc ha viscut la diada castellera de la Serra amb la participació de la Colla Joves Xiquets de Valls, els Castellers de Badalona i la colla local, els Torraires. Les tres colles s’han trobat a la plaça Major amb l’objectiu d’alçar estructures importants.

Una Joves d’alts i baixos

L’actuació de la Joves a la capital de la Conca de Barberà ha estat irregular. Els de la camisa vermella han començat descarregant un 3de9 amb folre força parat. A la segona ronda, després d’un peu desmuntat, han tirat avall un 4de9 amb folre amb sisens col·locats per la indecisió de la canalla.

 

A la tercera ronda, han aparcat el 4de9 i s’han centrat amb el 5de8, que han descarregat després d’un intent desmuntat. Seguidament, han alçat un 2de8 amb folre amb els terços d’un 2de9 sense manilles que treballen de cara a final de curs. Per acabar, han carregat el pilar de 6, que els ha saltat per dalt quan es retirava l’aixecador.

 

Els del carrer d’en Gassó tornaran a actuar dilluns, a dos quarts de nou del vespre, a la plaça del Blat, amb motiu de la vigília de la Diada Nacional.

Primer castell de set dels Torraires

La Serra ha estat màgica pels Torraires de Montblanc. Els de la camisa grana han completat de sortida el primer 3de7 de la temporada. A continuació, han descarregat el 2de6. A la tercera ronda, han alçat el 5de6. Han rubricat la millor diada de l’any amb el pilar de 5.

 

Després d’aquesta gran exhibició de festa major, la colla montblanquina espera ajuntar el 3 i el 4de7 abans de finalitzar el 2018.

Badalona sense encert amb la torre

Els Castellers de Badalona s’han presentat a Montblanc amb l’objectiu de fer l’aleta a la torre de 7 per primer cop aquest any. La colla micaco ha començat amb un 4de7. A la segona ronda, han fet dos intents de torre de 7, que han desmuntat per indecisió de la canalla. A la tercera ronda, han fet un intent desmuntat de 3de7. Han finalitzat la jornada amb el pilar de 5.

 

Els badalonins es podrien plantejar la torre dimarts que ve a casa amb motiu de la Diada Nacional. De cara al Concurs de Torredembarra del pròxim 30 de setembre, treballaran el 4de8, encara que el veuen molt llunyà que pugui arribar.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris