Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Joves de Valls seguirà exigint a l’Ajuntament un espai equitatiu

Els de la camisa vermella accepten la proposta del consistori però la consideren insuficient
Una pinya de la Colla Joves Xiquets de Valls | Laia Solanellas

Dimarts al vespre, els membres de la Colla Joves Xiquets de Valls es van reunir en assemblea extraordinària al local social per sotmetre a votació la proposta feta per l’Ajuntament, que a instàncies del Síndic de Greuges, va oferir a l’agrupació un espai alternatiu on poder tenir la canalla durant les actuacions.

Proposta acceptada per gran part de la colla

El president de l’entitat vermella, Cels Galofré, va ser l’encarregat de presentar la proposta tot fent un repàs de les accions que s’havien fet, previ al requeriment del síndic, i de les accions que es preveuen en un futur.

 

Segons Galofré, la proposta que fa l’Ajuntament de Valls arriba tard i és insuficient per satisfer les reivindicacions, algunes històriques, de la Joves. És per aquest motiu que consideren la proposta com una solució temporal i emplacen al consistori a seguir negociant un cop finalitzada la temporada vigent, donant com a marge, la diada de Sant Joan 2019.

 

La manca de confiança de la Joves amb l’Ajuntament es tradueix en un nou escrit que la Colla Joves dirigirà al Síndic de Greuges. Un escrit que el president de la formació va llegir íntegrament davant dels assistents de la seva colla i que va ser ratificat per una àmplia majoria.

 

La Joves vol seguir lluitant per condicions d’igualtat

Amb aquesta mesura, els diables vermells pretenen seguir pressionant a l’Ajuntament de Valls, que no va donar resposta a les peticions presentades formalment fins que el síndic no va resoldre que el consistori tenia l’obligació de donar resposta a les demandes de l’entitat.

 

Així doncs la Joves no dona per tancades les seves reivindicacions i seguirà exigint al consistori de la capital de l’Alt Camp i a l’equip de govern un espai equitatiu i igualitari per les dues colles i que es revisi com més aviat millor els protocols de seguretat de les diades castelleres.

 

Des de la Vella s’ho miren a distància

La problemàtica de la Joves pel tema de l’espai a la plaça del Blat passa desapercebuda per la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Des de l’entitat rosada, sempre n’han volgut quedar al marge i han insistit que és un problema que han de resoldre la Joves i l’Ajuntament.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris