Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Joves de Valls torna a la Mercè després d’un any d’absència

Els de la camisa vermella hi volen portar castells de gamma extra
La Joves de Valls va descarregar el 2de9fm a la diada de la Mercè de l'any 2015 | Colla Joves Xiquets de Valls

Diumenge, a les dotze del migdia, a la plaça de Sant Jaume tindrà lloc la diada històrica de la Mercè. Enguany, el cartell de colles estarà format per la colla amfitriona, els Castellers de Barcelona, els Minyons de Terrassa i la Colla Joves Xiquets de Valls, que torna a la diada després de no ser-hi la temporada passada. Tant  la Joves com els Minyons es prenen l’actuació barcelonina seriosament i amb ganes de castells de gamma extra.

Últim compromís exigent de la Joves abans del Concurs

Els del carrer d’en Gassó tenen l’objectiu de descarregar el 5de9 amb folre, que els va quedar carregat per Sant Fèlix. També voldrien portar el 2de8 sense folre, castell que aquest 2018 han sovintejat més que cap altra colla. A falta de l’assaig de divendres a la nit, tampoc descarten fer un intent de 3de9 sense folre per experimentar sensacions a plaça abans d’afrontar-lo al Concurs de Castells, encara que és complicat.

 

Després de la Mercè, la Joves encara tindrà diumenge 30 de setembre, a les dotze del migdia, la diada de la Fira de Sant Miquel a Lleida. Tot i això, aquesta cita es preveu que la Joves se la plantegi bastant tranquil·la

Els Minyons necessiten descarregar la torre emmanillada

A la plaça de Sant Jaume, també hi seran els Minyons de Terrassa, fixes a la diada des dels anys vuitanta. Els malves opten per descarregar la torre de 9 amb folre i manilles, construcció que enguany han carregat en tres ocasions. També treballaran la torre de 8 neta, que els va quedar en intent per Sant Fèlix i el 3de9 amb folre i l’agulla, que encara no han pogut treure a plaça.

 

Abans de la Mercè, els egarencs actuaran dissabte a Calella al costat dels Castellers de l’Alt Maresme i els Xics de Granollers. La diada serà, a partir de les sis de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament.

 

Barcelona busca els primers castells de nou

Després d’una primera part de temporada no massa satisfactòria, els Castellers de Barcelona afronten la Mercè amb ganes de completar els primers castells de nou de l’any. A falta de l’assaig de divendres, la colla que dirigeix Jordi Planas es planteja la tripleta màgica amb el 5de8, que ja han fet aquest 2018, el 3de9 amb folre i el 4de9 amb folre.

 

Dilluns, la colla degana de la capital catalana també afronta, a dos quarts d’una del migdia, la diada de la Mercè de colles locals amb els Castellers de Sants, els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers del Poble Sec, els Castellers de la Sagrada Família, la Jove de Barcelona i els Castellers de Sarrià.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris