Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

La Joves de Valls vol fer un pas més a Altafulla

Els de la camisa vermella podrien donar la sorpresa a la diada del 45è aniversari de la colla local
La Joves de Valls també podria portar el 2de8 net a Altafulla | ACN

Dissabte, a partir de les sis de la tarda, la plaça del Pou d’Altafulla viurà la diada del 45è aniversari dels Castellers d’Altafulla amb la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa com a colles convidades. L’atractiu destacat d’aquesta cita serà veure si la Joves de Valls treu a plaça un castell que encara no ha assolit aquesta temporada.

La Joves de Valls, pendent de l’últim assaig

A la Colla Joves Xiquets de Valls, hi ha moltes ganes d’intentar un castell inèdit per afrontar el Concurs de Castells amb més confiança i il·lusió. A falta de l’assaig de divendres, els del carrer d’en Gassó, a més del 2de8 net, també es podrien plantejar treure a Altafulla castells de l’alçada del 3de9 net o el 2de9 sense manilles, que no han assolit mai . En el cas que no pugui ser, la colla optaria per castells bàsics de nou.

 

La colla que dirigeix Francesc Ramon es pren molt seriosament les tres últimes sortides abans del Concurs. I és que la Joves, encara que ho diguin en veu baixa, es marca l’objectiu d’anar amb els tres castells sense folre a la sessió de diumenge de la TAP del pròxim 7 d’octubre.

Els Minyons volen fer un castell de nou

Als Minyons de Terrassa, els fa molta il·lusió actuar en una plaça tradicional com és la del Pou  Altafulla. Els malves es plantegen un castell de nou, previsiblement el 3de9 amb folre, i rodar la gamma alta de vuit. La colla que dirgeixen Arnau Boada i Xavier Jurado té l’objectiu de tornar a treure la gamma extra a la diada de la Mercè Històrica de Barcelona del pròxim 23 de setembre.

Altafulla vol celebrar un bon aniversari

La colla amfitriona, els Castellers d’Altafulla, té ganes de celebrar amb grans castells la seva diada d’aniversari. A falta de l’últim assaig de divendres, els de Ca l’Ixart apostaran pels dos castells bàsics de set. També es podrien plantejar el primer castell de la gamma alta de set de l’any, com per exemple, el 4de7 amb l'agulla o el 5de7.

Comentaris