La Joves de Valls vol tornar a portar un castell de nou a Sitges

Els de la camisa vermella encara no han decidit si es decantaran pel 4de9 folrat
La Colla Joves actuarà aquest dissabte a Sitges | Colla Joves Xiquets de Valls

Sitges viurà dissabte, a partir de dos quarts de set de la tarda, la diada de Juliol al Cap de la Vila amb la Colla Joves Xiquets de Valls com a cap de cartell. A més dels vallencs, també hi acudiran la colla local, els Minyons de l’Arboç i els Castellers de Castelldefels.

La Joves vol culminar un juliol positiu

L’actuació a Sitges serà la darrera de la Joves en aquest mes de juliol. Els del carrer d’en Gassó es marquen la cita amb l’objectiu de portar, com a mínim, un castell bàsic de nou. Previsiblement pugui ser el 3de9 amb folre, encara que tampoc descarten el 4de9 amb folre, que encara no han completat.

 

Els de la camisa vermella també volen aprofitar aquesta sortida per seguir consolidant la gamma alta de vuit. De fet, la Joves és la colla que més ventall té en aquesta categoria. A manca del 7de8, ja ha completat el 2de8 amb folre, el 5de8, el 4de8 amb el pilar i el 3de8 amb el pilar.

 

Abans de la Firagost, l’entitat vermella encara tindrà una darrera sortida el pròxim dissabte 3 d’agost a la festa major d’Andorra la Vella. En aquesta diada, també hi haurà la colla local i els Castellers de la Vila de Gràcia

Objectius de la resta de colles

La sortida a Sitges hauria de ser la dels primers castells de set pels Minyons de l’Arboç La colla d’aquesta població de la comarca dels Baix Penedès encara no ha aconseguit cap castell de set bàsic. De moment, encara que han intentat el 3de7, han assolit el 2de6 i el pilar de 5 com a millors estructures.

 

La Colla Jove de Castellers de Sitges també ha sumat tres castells de la gamma alta de set durant aquest 2019. Els de la camisa color vi volen aprofitar l’ocasió consolidar la feina feta i preparar la diada de Sant Bartomeu del pròxim 25 d’agost.

 

Els Castellers de Castelldefels, que tenen la festa major el 15 d’agost a la tarda, també es presenten en un bon estat la diada sitgetana. A data d’avui, ja han completat el 3 i el 4de7 amb l’agulla com a millors castells.