Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Manilles dels Minyons de Terrassa en l’última gran actuació de la temporada

Els malves, que van tornar a descarregar el 2de9fm, van estrenar també el pilar de 8 emmanillat
Els Minyons de Terrassa van cloure la temporada amb l'estrena del pilar de 8 amb folre i manilles | Minyons de Terrassa

Els Minyons de Terrassa van poder salvar els mobles a l’última diada que aquest 2018 els vam veure a les places. Diumenge, a la plaça Vella, un dels escenaris de les seves grans proeses, els de la camisa malva van poder demostrar que han acabat el curs dominant les manilles, i que potser només és qüestió de temps i paciència tornar-los a veure al nivell de fa un parell d’anys.

 

La seva 40a diada, la de l’aniversari del primer 3de10 amb folre manilles descarregat i del primer 2de9 amb folre i manilles carregat, va ser passada per aigua, i va deixar les altres dues colles a plaça, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants, amb només dos castells.

Els Minyons estrenen el pilar emmanillat

Els Minyons de Terrassa van estar pendents durant tot el matí del radar meteorològic, i van explicar que això els va fer decidir avançar l’estrena del pilar de 8 amb folre i manilles a la segona ronda. De sortida, ja sota un ploviscó suportable, van descarregar el segon 2de9 amb folre i manilles de la temporada.

 

Seguidament, va arribar el pilar de 8 amb folre i manilles, que van haver de treballar una mica a la motxilla de sortida. És el primer espadat emmanillat que fan els malves aquest 2018. Per rubricar les tres rondes de castells i la temporada van completar un 4de9 amb folre dinàmic.

 

Amb la temporada ja acabada, els Minyons esperen començar a plantejar el seu futur més immediat. En principi, Arnau Boada i Xavier Jurado, els caps de colla, tenen la intenció de continuar una temporada més en el càrrec amb l’objectiu de recuperar castells que enguany, tot i treballar-los, s’han quedat al tinter.

Capgrossos i Sants marcats per una temporada llarga

Tant els Capgrossos com Sants es van presentar a la plaça Vella una mica amb la sensació d’estar fora de temporada. Ambdues formacions van descartar el castell de nou i van mostrar a la plaça que el curs casteller se’ls ha fet una mica feixuga.

 

Els mataronins van completar la torre de 8 amb folre i el 3de8. Per la seva, els de Sants, encara tocats per l’ensopegada de la torre de 9 amb folre i manilles del mes d’octubre, van descarregar el 3de8 i el 4de8 després d’un intent desmuntat. Amb la tercera ronda marcada per la pluja, l’actuació es va donar per acabada.

 

Cugat Comas i Pere Camprovín, caps de colla de Mataró i Sants, van acabar diumenge a Terrassa el seu mandat després de dues temporades en el càrrec. De cara el 2019, aquestes dues colles que han sovintejat la gamma extra afrontaran un relleu a la tècnica amb l’objectiu de mantenir el nivell.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris