Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

El detingut per l’assassinat de Laura Luelmo confessa el crim

NOVETATS

El CF Reus només ha pagat als dotze futbolistes que van denunciar

Manilles dels Minyons de Terrassa en l’última gran actuació de la temporada

Els malves, que van tornar a descarregar el 2de9fm, van estrenar també el pilar de 8 emmanillat
Els Minyons de Terrassa van cloure la temporada amb l'estrena del pilar de 8 amb folre i manilles | Minyons de Terrassa

Els Minyons de Terrassa van poder salvar els mobles a l’última diada que aquest 2018 els vam veure a les places. Diumenge, a la plaça Vella, un dels escenaris de les seves grans proeses, els de la camisa malva van poder demostrar que han acabat el curs dominant les manilles, i que potser només és qüestió de temps i paciència tornar-los a veure al nivell de fa un parell d’anys.

 

La seva 40a diada, la de l’aniversari del primer 3de10 amb folre manilles descarregat i del primer 2de9 amb folre i manilles carregat, va ser passada per aigua, i va deixar les altres dues colles a plaça, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants, amb només dos castells.

Els Minyons estrenen el pilar emmanillat

Els Minyons de Terrassa van estar pendents durant tot el matí del radar meteorològic, i van explicar que això els va fer decidir avançar l’estrena del pilar de 8 amb folre i manilles a la segona ronda. De sortida, ja sota un ploviscó suportable, van descarregar el segon 2de9 amb folre i manilles de la temporada.

 

Seguidament, va arribar el pilar de 8 amb folre i manilles, que van haver de treballar una mica a la motxilla de sortida. És el primer espadat emmanillat que fan els malves aquest 2018. Per rubricar les tres rondes de castells i la temporada van completar un 4de9 amb folre dinàmic.

 

Amb la temporada ja acabada, els Minyons esperen començar a plantejar el seu futur més immediat. En principi, Arnau Boada i Xavier Jurado, els caps de colla, tenen la intenció de continuar una temporada més en el càrrec amb l’objectiu de recuperar castells que enguany, tot i treballar-los, s’han quedat al tinter.

Capgrossos i Sants marcats per una temporada llarga

Tant els Capgrossos com Sants es van presentar a la plaça Vella una mica amb la sensació d’estar fora de temporada. Ambdues formacions van descartar el castell de nou i van mostrar a la plaça que el curs casteller se’ls ha fet una mica feixuga.

 

Els mataronins van completar la torre de 8 amb folre i el 3de8. Per la seva, els de Sants, encara tocats per l’ensopegada de la torre de 9 amb folre i manilles del mes d’octubre, van descarregar el 3de8 i el 4de8 després d’un intent desmuntat. Amb la tercera ronda marcada per la pluja, l’actuació es va donar per acabada.

 

Cugat Comas i Pere Camprovín, caps de colla de Mataró i Sants, van acabar diumenge a Terrassa el seu mandat després de dues temporades en el càrrec. De cara el 2019, aquestes dues colles que han sovintejat la gamma extra afrontaran un relleu a la tècnica amb l’objectiu de mantenir el nivell.

Comentaris