Els Minyons de l’Arboç volen millorar els registres de l’any passat

La colla arbocenca té un nou equip tècnic
Un castell dels Minyons de l'Arboç a la seva festa major | Ajuntament de l'Arboç

Nous aires als Minyons de l’Arboç. Des del passat mes de febrer, la colla d’aquesta població de la comarca del Baix Penedès compta amb una nova junta tècnica pels pròxims tres anys. El nou cap de colla és Joan Inglada. A més, compta amb el suport de Mercè Sierra, Laura Burrueco, Francisco Marín, Dani Rodon i Jaume Baladia.

 

L’entrada de gent nova a la direcció tècnica ha provocat que Joel Alcalde, cap de colla de la temporada passada, hagi decidit fer un pas al costat i buscar un relleu per donar un impuls de creixement a la formació arbocenca.

 

Els objectius dels de la camisa vermella per aquesta temporada 2019 són augmentar la massa social i assegurar els castells de set bàsics. A mesura que avanci el curs, la colla també apostarà per treballar estructures de la gamma alta de set, sobretot, per garantir una actuació de nivell a la festa major del mes d’agost.

 

Els Minyons de l’Arboç van debutar a les places aquest passat cap de setmana. Ho van diumenge a l’Aplec de la Llacuneta. El resultat de la primera actuació va ser positiu amb el 3de6, el 3de6 amb l’agulla i el 4de6.

 

La temporada 2018 va ser de transició per l’Arboç amb només sis castells de set bàsics completats. També es van aconseguir anotar el pilar de 5 (2 descarregats + 1 carregat) i el 2de6 (6 descarregats + 1 intent desmuntat).

 

Calendari d’actuacions 2019 dels Minyons de l’Arboç

A partir d’ara, el nombre de sortides dels Minyons de l’Arboç es començarà a eixamplar. Sobretot, convé anotar-se la diada d’inici de temporada (juny) o la festa major (quart diumenge d’agost). Aquestes són les actuacions previstes que van entre el 19 de maig i el 10 de novembre:

19/05 Mollerussa

2/06 Altafulla

08/06 Inici Temporada a l’Arboç

30/06 Calafell platja

14/07 Calafell poble

21/07 Sant Vicenç dels Horts

3/08 La Móra (Tarragona)ç

11/08 Castelldefels

18/08 Pre-Festa Major de l’Arboç

24/08 Vigília Festa Major de l’Arboç

25/08 Festa Major de l’Arboç

15/09 Diada del Local dels Minyons de l’Arboç

28/09 Diada del Record a l’Arboç

5/10 El Serrallo

12/10 Diada del Local de la Figuera a l’Arboç

19/10 Barcelona (Barri de Sant Antoni)

10/11 Vilanova i la Geltrú

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris