Els Minyons de Terrassa s’apunten el primer castell de nou de l’any

El diumenge també deixa una actuació potent de la Colla Vella a Lleida
Els Minyons de Terrassa han descarregat el primer 3de9f de l'any a la Fira Modernista | Minyons de Terrassa

Els Minyons de Terrassa, els grans absents a la diada de Sant Fèlix del pròxim 30 d’agost a Vilafranca del Penedès, s’han fet escoltar aquest diumenge al migdia a la Fira Modernista de la seva ciutat amb el primer 3de9 amb folre de la temporada. Els malves, a més, han completat el 5de8, el 2de8 amb folre i el pilar de 6 després d’un intent desmuntat.

Gamma alta de vuit de la Colla Vella a Lleida

Com és habitual en les darreres temporades, la Colla Vella dels Xiquets de Valls estat present a la diada de Sant Anastasi de Lleida. Els de la camisa rosada han tornat a descarregar el 5de8 i el 2de8 amb folre per segona vegada aquest curs. Han tancat les tres rondes de castells amb el 4de8.

Dissabte que ve, la colla que dirigeix Albert Martínez afronta la diada de Sant Isidre a la plaça de l’Oli amb l’objectiu d’estrenar el priemr castell de nou de l’any.  A la cita vallenca, també hi haurà els Xiquets de Reus, els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Lleida.

5de8 descarregat de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a la diada de Sant Anastasi | Colla Vella dels Xiquets de Valls

 

A la plaça de la Paeria lleidatana, també hi han participat els Moxiganguers d’Igualada que s’han apuntat el primer 2de8 amb folre de l’any. La colla de la capital de l’Anoia també ha descarregat el 4de8 i el 7de7. Per la seva banda, els Castellers de Lleida s’han anotat el 2de7, el 4de8 carregat i el 7de7.

 

Ensopegada ratllada a Sants

Els Xiquets de Tarragona han fallat amb el 4de8 a la diada dels Castellers de Sants. La colla que dirigeix Oriol Peiró ha carregat el carro gros a la segona ronda. A banda d’aquesta relliscada, els matalassers han completat el 3de8 i el 4de7 amb l’agulla.

Els Xiquets de Tarragona han ensopegat amb el 4de8 a la diada dels Castellers de Sants | Xiquets de Tarragona

 

Els Castellers de Sants s’han apuntat el 3de8, el 4de8 i el 9de7. Els Capgrossos de Mataró, que ha estat l’altra colla convidada a la plaça Bonet i Muixí, s’ha anotat la clàssica de vuit.

 

Un altre pilar de 6 de la Joves

La Colla Joves Xiquets de Valls ha actuat a la Setmana Cultural de Perafort i Puigdelfí. Els de Francesc Ramon han descarregat el segon pilar de 6 de l’any. Prèviament, havien completat el 3de8, el 4de8 i el 7de7.

La Colla Joves Xiquets de Valls s'ha anotat el segon pilar de 6 de l'any a Perafort | Colla Joves Xiquets de Valls

 

A Perafort, els Nens del Vendrell han descarregat el 3de7, el 4de7 amb l’agulla i el 4de7. Per la seva banda, els Xiquets de Vila-seca han fet el 3de6, el 3de6 amb l’agulla després d’un intent i el 2de6 després d’un intent.

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris