PORTADES

📰 Les portades en paper d'avui dimarts, 10 de desembre

Els Nens del Vendrell preparen la clàssica de vuit per Santa Anna

A banda de la diada, els vendrellencs també han preparat una sèrie d’activitats per la festa major
Els Nens del Vendrell volen completar la clàssica de vuit a la festa major de Santa Anna | David Prats

Divendres, a partir de dos quarts de dues del migdia, el Vendrell viurà la diada castellera de la festa major de Santa Anna amb la participació dels Nens del Vendrell. Es tracta d’una de les actuacions que tenen marcades al calendari i en què no comptaran amb cap altra formació al costat. La colla que dirigeixen Francesc Huertas i Daniel Doria es marquen l’objectiu d’assolir la primera clàssica de vuit de l’any.

 

Aquest 2019, els vendrellencs ja han completat la torre de 7 i el 3de8 en més d’una ocasió. En canvi, el 4de8 no l’han pogut treure a plaça per un seguit de condicionants. Tot apunta, però, que divendres el tindran a punt per mostrar-lo a plaça.

 

Molta activitat durant la festa major

Santa Anna és molt intensa pels Nens del Vendrell. Aquest dimecres, a les vuit del vespre, faran un assaig de canalla al local. A tres quarts de deu de la nit, participaran en la ballada conjunta de l’assaig dels grups de cultura popular. Finalment, a les deu de la nit, faran un assaig especial de cara a divendres a la mateixa plaça Vella.

 

Dissabte, festivitat de Santa Anneta, els de la camisa vermella actuaran a la plaça del Tívoli amb la resta del seguici festiu. D’altra banda, diumenge, a dos quarts d’una del migdia, a la plaça Vella, han organitzat una diada castellera inclusiva al costat dels Castellers de la Il·lusió.

 

Xifres dels Nens abans de Santa Anna

Els Nens del Vendrell s’han pres amb més relaxació el començament de la temporada 2019. Fins al moment, han completat el 3de8 (5 descarregats), la torre de 7 (8 descarregades), el 5de7 (4 descarregats), el 4de7 amb l’agulla (6 descarregats), el 4de7 (10 descarregats) i el 3de7 (9 descarregats) com a millors construccions.

 

Passada la festa major, a l’espera que els surti positiva, la colla de la capital del Baix Penedès afronta un final del primer tram de temporada amb cites importants a Sant Vicenç de Calders i Llorenç del Penedès. El resultat abans de les vacances determinarà quines pretensions es poden fixar els Nens de cara a final de temporada.