AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Els Nens del Vendrell sumen la primera clàssica de vuit de l’any

Els vendrellencs han estrenat el 4de8 a la diada de Santa Anna
4de8 descarregat dels Nens del Vendrell a la diada de Santa Anna | 3 Rondes

Com cada 26 de juliol, la plaça Vella de la capital del Baix Penedès s’ha omplert de gom a gom per presenciar la diada castellera de Santa Anna amb els Nens del Vendrell.

 

Tot i començar amb gairebé amb molt retard respecte a l'horari previst, ha estat una actuació àgil que s’ha resolt en una més de mitja hora. I el més important, la colla vendrellenca ha marxat cap a casa amb tots els deures fets.

 

El carro gros arriba a la festa major

 

Els Nens del Vendrell han començat la seva actuació descarregant amb molta confiança el 3de8. És el sisè que la formació de la capital del Baix Penedès descarrega aquest 2019. Ha estat una construcció que se’ls ha vist apamada i en què només la canalla ha estat un pèl lenta a la pujada.

 

A la segona ronda, ha arribat l’estrena del dia en forma de 4de8. A diferència del tres, el carro gros s’ha obert una mica pels pisos inferiors, però a la descarregada el tronc ha sabut dominar el petit bellugueig sense entrebancs.

 

Com a colofó d’una diada de Santa Anna positiva, els Nens han fet l’aleta a la torre de 7, la novena de la temporada i que ben aviat es podria apujar damunt d’un folre. A la ronda de pilars, els vendrellencs han completat dos pilars de 5 simultanis.

 

Pròxims actes

 

Un cop celebrada l’actuació d’aquest divendres, la colla que dirigeixen Francesc Huertas i Daniel Doria continuarà la seva participació en la festa major. Dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça del Tívoli, enlairaran castells a la diada de Santa Anneta acompanyant la resta dels grups de cultura popular de la vila.

 

Diumenge, a partir de dos quarts d’una del migdia, a la plaça Vella, els Nens han organitzat una diada inclusiva al costat dels Castellers de la Il·lusió. Serà un bon moment per donar estructures a persones que habitualment no pugen i finalitzar les activitats castelleres de la festa major des d’un vessant social.