Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Nois de la Torre afronten l'última diada important de l'any

A la diada de la Verdura, també hi seran els Torraires de Montblanc i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca
Els Nois de la Torre tenen aquest dissabte la diada de la Verdura | Nois de la Torre

S’acaba la temporada pels Nois de la Torre. Aquest dissabte, a les sis de la tarda, a la plaça de la Vila, tindrà lloc una nova edició de la diada de la Verdura. També hi participaran els Torraires de Montblanc i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca.

Els Nois es plantegen una diada amb tres castells de set

Després del sobreesforç al Concurs de Castells amb un intent fallit de 4de8, els Nois de la Torre volen tancar la temporada de manera plàcida. A falta de l’assaig de divendres, els de la camisa blau cel es plantegen, com a màxim,  els dos castells amb l’agulla, que acompanyarien d’un castell bàsic de set.

 

Pels Nois, la jornada de la Verdura serà l’última actuació important del 2018. De cara al pròxim 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, encara tindran una actuació, a les dotze del migdia, a la plaça de la Vila. Serà una diada d’un caràcter més festiu amb l’objectiu de donar castells a components de la colla que no pugen habitualment.

 

A falta d’aquestes últimes actuacions, les xifres del 2018 dels Nois de la Torre són positives. I és que han fet la millor temporada de la història amb el 4de8 (1 intent), la torre de 7 (1 intent), el 3de7 aixecat per sota (3 descarregats), el 5de7 amb l’agulla (2 descarregats), el 5de7 (3 descarregats), el 7de7 (2 descarregats) i el 4de7 amb l’agulla (4 descarregats + 2 intents desmuntats) com a millors fites.

Els objectius dels Torraires i la Jove de Vilafranca

A la diada torrenca, hi haurà els Torraires de Montblanc i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca en condició de colles convidades. Ambdues agrupacions es presenten en aquesta diada en situacions molt diferents.

 

Els Torraires de Montblanc estan passant per una bona ratxa després d’assolir el 3de7 en dues ocasions. Caldrà estar atents si els de la camisa grana porten aquesta construcció a Torredembarra. També es podrien plantejar el pilar de 5, que ja han descarregat una vegada.

 

D’altra banda, la Jove de Vilafranca està fent una temporada molt discreta. Els vilafranquins aspiren a completar tres castells de sis a la diada de la Verdura i oblidar el mal resultat que van tenir la setmana passada en la seva actuació de final de temporada.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris