Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Nois de la Torre ofereixen una gran versió per Santa Rosalia

L’actuació torrenca també ha comptat amb els Xiquets de Tarragona i els Nens del Vendrell
Primer 5de7 amb l'agulla de la història dels Nois de la Torre | Nois de la Torre

La diada Santa Rosalia d’aquest diumenge era un dia esperat pels Nois de la Torre. Era el dia de portar a plaça la torre de 7. L’han provat a la segona ronda. Després de desmuntar-ne un peu, l’han arriat per amunt però se’ls ha trencat entre terços i quarts, i els ha quedat en intent.

 

A la primera ronda, els de la camisa blau cel han completat el primer 5de7 amb l’agulla del seu historial i, després de la caiguda amb la torre, han descarregat el 4de7 amb l’agulla i el 3de7 amb l’agulla. Senzillament, una gran festa major per la colla torrenca, que ja somia en anar més enllà a la jornada de dissabte del Concurs de Castells del pròxim 6 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça.

Maldecaps pels Xiquets de Tarragona

L’actuació de Torredembarra també ha comptat amb els Xiquets de Tarragona, agrupació que no ha tingut un resultat esperat a la plaça de la Vila. Els ratllats han començat la diada descarregant el 3de8, però han topat a la segona ronda amb el 5de8.

 

La catedral matalassera, que aquest 2018 ja han descarregat en tres ocasions, l’han desmuntada en dues ocasions amb dosos posats. A continuació, la colla tarragonina han descarregat el 4de8 i, a la ronda de pilars, han provat l’espadat de 6, que enguany també han completat tres cops, però que en aquesta ocasió se’ls ha girat i els ha caigut quan en sortia l’enxaneta.

 

Al final de l’actuació, el cap de colla dels Xiquets de Tarragona, Sergi Feijoo, ha demanat a la seva formació compromís als assajos de cara a arribar en plena forma a les diades de Santa Tecla previstes per mitjans de setembre.

Nova clàssica de vuit dels Nens del Vendrell

Aquest diumenge, els torrencs i els matalassers també han compartit plaça amb els Nens del Vendrell, tot just acabats de tornar de vacances. L’agrupació vendrellenca s’ha tornat a apuntar la clàssica de vuit; per aquest ordre: 3, 4 i torre. Caldrà estar atents si abans del Concurs de Castells, la colla de la capital del Baix Penedès torna a portar la torre de 8 amb folre, que van deixar carregada a la diada de Santa Anna.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris