Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Pont de rodatge per les colles castelleres

A banda de la diada del Vendrell, també hi ha hagut castell de nou al barri barceloní de les Corts

 

3de9f descarregat dels Minyons de Terrassa a la festa major de les Corts | Minyons de Terrassa

Més enllà de la diada de Santa Teresa al Vendrell, el cap de setmana del pont del Pilar ha tingut d’altres actuacions. No han estat cites en què s’hagin vist grans estructures, però sí que moltes colles ho han aprofitat per rodar construccions que de cara a final de temporada poden pujar un pis més.

Els Minyons porten el 3de9f a les Corts

La diada barcelonina del barri de les Corts ha estat la segona millor diada del cap de setmana. Els Minyons de Terrassa s’han apuntat l’actuació més destacada amb el 4de8 després d’un intent desmuntat, el 3de9 amb folre, la torre de 8 amb folre i el pilar de 7 amb folre.

 

Els Castellers de Barcelona han descarregar el 3de8, el 4de8 i la torre de 7 després d’un intent desmuntat. La clàssica de vuit també se l’han apuntat els Castellers de la Vila de Gràcia.

3de7 dels Xiquets de Cambrils a la Fira del Vi

La Fira del Vi de Cambrils va gaudir d’una bona diada per part de la colla local. Els de la camisa grana van completar el 2de6, el 4de6 i el 3de7.

 

Els Castellers d’Altafulla i els Torraires de Montblanc van signar la mateixa actuació amb el 3de6, el 3de6 amb l’agulla i el 4de6.

Primer 2de6 carregat dels Xiquets d’Alcover

Bones notícies dels Xiquets d’Alcover a la Fira dels Bandolers. Els de la camisa verd oliva van carregar dissabte el 2de6 després d’un intent desmuntat. També es van apuntar el 3de6 amb l’agulla.

 

A la mateixa diada, també destaca el 3de7 dels Torraires de Montblanc i el 3de6 dels Xiquets de Vila-seca com a millors construccions.

Castells de sis dels Minyons de l’Arboç a la diada del Record

Dissabte a la tarda, la plaça Catalunya de l’Arboç  va viure la diada del Record. Els Minyons de l’Arboç van descarregar el 4de6, la torre de 6 i el 5de6 després d’un intent desmuntat.

 

Els Castellers de Terrassa es van apuntar el 3de7, la torre de 7 i el 4de7. Els Castellers de Castelldefels van descarregar el 3de6 amb l’agulla, la torre de 6 després d’un intent desmuntat i el 3de6. Per la seva banda, els Manyacs de Parets van sortir de la diada amb el 3 i el 4de6.

 

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris