Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Virulent incendi forestal a la Torre de l'Espanyol, a la Ribera d'Ebre

Quatre colles de la demarcació a la festa major de la Pobla de Montornès

Serrallo, Sant Pere i Sant Pau, Nois i Altafulla actuaran dissabte en aquest municipi del Tarragonès
Dissabte hi haurà castells a la Pobla de Montornès | Marcel Puig Puig

Dissabte, a partir de les sis de la tarda, el carrer de Sant Antoni de la Pobla de Montornès, acollirà la diada castellera de la festa major amb la participació dels Xiquets del Serrallo, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, els Nois de la Torre i els Castellers d’Altafulla. Es tracta d’una actuació on hi haurà tres colles que seran a la sessió de dissabte del Concurs de Castells i una altra que s’ha classificat per Torredembarra.

Sant Pere i Sant Pau espera la Diada Nacional

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van reaparèixer dissabte passat a les festes de la Unió amb castells de la gamma alta de set. Per aquesta jornada, els de la camisa verda preveuen una actuació similar. Els de la camisa verda volen arribar en plena forma l’11 de setembre on es podrien plantejar de nou reptes superiors.

 

Sant Pere i Sant Pau està fent una temporada excel·lent. Han completat el 2de8 amb folre (1 descarregat), el pilar de 7 amb folre (1 descarregat + 1 intent), el 3de8 (12 descarregats) i el 4de8 (6 descarregats) com a millors castells.

Serrallo vol seguir en la línia de Sant Magí

El 19 d’agost, els Xiquets del Serrallo van completar un Sant Magí extraordinari. Des de la tècnica marinera volen seguir per aquesta línia. De moment, a la Pobla de Montornès, aspiren a assolir castells de set bàsics per retrobar-se  amb la gamma alta de cara a l’11 de setembre i Santa Tecla.

 

Fins ara, Serrallo ha fet el 2de7 (1 descarregat), el 3de7 amb l’agulla (1 descarregat), el 4de7 amb l’agulla (5 descarregats + 1 intent desmuntat) i el 5de7 (1 descarregat) com a millors construccions.

 

Els Nois, una setmana després de Santa Rosalia

Tot i no poder descarregar el 2de7, els Nois de la Torre van sortir de Santa Rosalia amb tres castells de la gamma alta de set, entre ells, l’estrena del 5de7 amb l’agulla. De cara a la Pobla, els de la camisa blau cel apostaran també per castells de set. I és que els Nois volen arribar a la jornada de dissabte del Concurs de Castells amb objectius ambiciosos, entre els quals hi figura el 4de8.

 

Fins a l’última actuació, els Nois han fet el 2de7 (1 intent), el 5de7 amb l’agulla (1 descarregat), el 3de7 aixecat per sota (2 descarregats), el 3de7 amb l’agulla (6 descarregats + 1 intent), el 4de7 amb l’agulla (4 descarregats + 1 intent+ 1 intent desmuntat) i el 5de7 (3 descarregats) com a millors castells.

 

Altafulla amb el xip posat al 45è aniversari

La visita dels Castellers d’Altafulla a la festa major de la Pobla de Montornès ha de servir perquè la colla defineixi quina serà l’estratègia que oferiran la setmana que ve en la diada del 45è aniversari on hi haurà la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa com a colles convidades. En principi, dissabte es preveu algun castell bàsic de set i de gamma alta de sis per part dels de Ca l’Ixart.

 

La temporada de la colla altafullenca està sent lenta, però amb uns resultats que estan sent satisfactoris. Han fet el 3de7 (5 descarregats), el 4de7 (1 descarregat), el pilar de 5 (2 descarregats) i el 2de6 (4 descarregats) com a fites màximes.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris