Resum del cap de setmana d’altres colles de la demarcació de Tarragona

Bous de la Bisbal, Xiquets de Cambrils i Xiquets de Vila-seca han tingut diades a Corbera de Llobregat, Cambrils i Vilanova i la Geltrú respectivament
2de6 dels Xiquets de Vila-seca a Vilanova i la Geltrú | Xiquets de Vila-seca

El segon cap de setmana de juliol, els Bous de la Bisbal, els Xiquets de Cambrils i els Xiquets de Vila-seca han tingut actuació. Les tres agrupacions van actuar diumenge i les estructures de sis pisos van ser les grans protagonistes.

2de6 dels Xiquets de Cambrils

A Cambrils, el migdia de diumenge es va veure la diada de la Mare de Déu del Carme amb la colla local, els Xiquets de Cambrils i els Castellers de Gavà.

 

Els Xiquets de Cambrils van descarregar el 3de6, el 2de6 i el 3de6 amb l’agulla. Per la seva banda, els Castellers de Gavà van sortir de plaça amb el 3de6 i el 3de6 amb l’agulla.

Els Bous també s’apunten el dos

Corbera de Llobregat va ser l’escenari també diumenge al migdia de l’actuació castellera de la festa major. Hi van ser presents els Bous de la Bisbal i els Matossers de Molins de Rei com a colles convidades.

 

Els Bous van completar el 4de6, dos intents desmuntats de 3de6 amb l’agulla i el 2de6. Els Matossers de Molins de Rei van bastir el 3de6 amb l’agulla, el 3de6 i la torre de 6.

Vila-seca suma tres castells de sis més

El barri de Centre Vila de Vilanova i la Geltrú va celebrar diumenge a la tarda la jornada castellera de festa major a la rambla Principal. Hi van prendre part la colla local, els Bordegassos de Vilanova, els Tirallongues de Manresa i els Xiquets de Vila-seca.

 

Els Xiquets de Vila-seca van completar el 3de6 amb l’agulla després d’un intent desmuntat, el 2de6 i el 3de6. Els Bordegassos de Vilanova es van apuntar el 5de7 després d’un intent desmuntat, dos intents desmuntats de 4de8 i el 3de7. Per la seva banda, els Tirallongues de Manresa van assolir el 3de7, el 5de7 i el 4de7.